Kanaler från Comhem försvinner?

Hej, vissa kanaler från Comhem försvinner från deras bas/gratisutbud. Vet nån var man kan se Eurosport på nätet, eller tanka hem för att lägga filen disk etc..

Det är bara några få program på kvällstid jag saknar..

**/kent
Reply to
**/kent
Loading thread data ...

Edit.. eurosport är skitsamma.. det är Discovery (basic) jag vill ha..

**/..
Reply to
**/kent

Vill du ha det gratis så blir det nog lite värre. Annars så kan du ju gå hit och kika.

formatting link

--
Iznogoud
Reply to
Iznogoud
**/kent wrote in article ...

Du kan lägga till den för 29:- per månad. Eller?

--
Håkan
Reply to
-= H.=-

Tar dom betalt för Eurosport?

--
Iznogoud
Reply to
Iznogoud

De erbjuder TV4 Sport istället.

Jag visste iofs inte att Eurosport var gratis. Så sportintresserad är jag.

--
Håkan
Reply to
-= H.=-

Nej, dom tar bort eurosport å discovery från gratis-utbudet, detta gäller många abbonenter fattar jag det som.

För att få dessa måste man köpa köpa en box samt prenumerar på "medium" 199:- Och jag orkar inte med en box och fjärrkontroll. Blir bökigt bland mina övriga "boxar".. med kabeldragning.

**/..
Reply to
**/kent

Jag visste att detta skulle hända förr eller senare, dom starta mix för å locka tittare sen släcker dom skiten, du är inte ensam om å va sur på comhem. Antar att du kommer sakna amc, amh, och fbi-programen liksom jag, vissa episoder brukar finnas på torrentsajter o dc. Detta berör alla som har comhems analoga kanaler.

/p

Reply to
/Putte

/Putte wrote in article ...

news: snipped-for-privacy@4ax.com...

Vi får alla dras med "den extra burken", både dom som tar in TV från väggen och dom som tar in via luften. Rättvisa är skipad. Jag trodde faktiskt det inte alls gick att köra analogt på Comhem, därav svaret till kent.

--
Håkan
Reply to
-= H.=-

"-= H.=-" skrev i meddelandet news: snipped-for-privacy@news1.comhem.se...

199:-

locka

Analogt är en snikvariant som ingår i hyran, iaf här, och kan ses utan box men då får man inte ens stereosändning på kanalerna förutom dom marksända. Men är inte Discovery en gratiskanal egentligen, har iaf varit men dom skickar nog bara till tv-distrubutörerna som i sin tur tar betalt via kanalpaket.

/p

Reply to
/Putte

...

bas/gratisutbud.

"medium" 199:-

mina

å locka

comhems

skickar

Har precis flyttat från comhemlägenhet till hus och att få 10-15 tvkanaler parallellt (comhem) och samtidigt genom antennsladden är en ynnest jämfört med att bara försöka få ut två kanaler samtidigt ur en sagem/boxerburk.

/Patrik, som saknar comhem men synd om de tar bort eurosport och viasat sport kan man väl inte få ens om man betalar via comhem längre och varför är det så få kanaler via boxer (extremesportchannel och alla discoverys specialiserade kanaler....)

PS Får se om jag kompletterar med IPtv från telia DS

PS2 Någon som vill köpa en fullt fungerande friköpt SAGEM-box för comhem-bruk - maila ditt bud. Boxen finns i Karlskrona PS2

Reply to
Patrik Törnkvist

Patrik Törnkvist skrev:

kolla in comhems hemsida innan du uttalar dig. comhem sänder ut Viasat Sport1, 2 och 3. (kanalplats 105, 106 & 107.) numera även viasat golf plus en hel del andra sportkanaler.

--
/
Demmpa
Reply to
Demmpa

Ja du måste köpa eller hyra en box abonnera på den dom kanaler du vill via "small" från 29:-/mån samtidigt får du några ytterligare kanaler "gratis"

formatting link

--
/
Demmpa
Reply to
Demmpa
**/kent skrev i news: snipped-for-privacy@4ax.com i swnet.diverse den ti 28 aug 2007 11:23:12p

Skaffa en boxer och dela med några likasainnade grannar.

Det finns lixom kort med radioöverföring, det funkar mellan husen här och jag antar att du bor i lägenhet så det borde inte vara några problem.

--
Usenet Perkele Rulez
perv perv perv perv
 Click to see the full signature
Reply to
Usenet Rulez

Demmpa wrote in article ...

Själv har jag "Åtta favoriter". Jag tycker verkligen om systemet att välja kanaler helt fritt och slippa de där kanalpaketen. Byta kan man göra en gång i månaden konstnadsfritt.

--
Håkan
Reply to
-= H.=-

-= H.=- skrev:

Har det paketet själv oxå ett tag till, sedan får det bli parabol och/eller "boxer" och/eller "Telia-digital-tv via fiber", när vi flyttar till villa (fiber in i villan, ingen månads-/åravgift till nätägaren utan bara avgifter till operatörerna för tjänsterna man utnyttjar).

--
/
Demmpa
Reply to
Demmpa

Jo, 29:- var ju inga pengar, men jag får lik förbannat välja "boxen" som bara kommer att förstöra för mej, då jag kör allting via en "Kiss-DVD-Ethernet".

ps: dom skall lägga in TV8 samt nånt taskig sportkanal istället.

**/..
Reply to
**/kent

för

comhem.

vissa

har

box

marksända.

kanalpaket.

tvkanaler

jämfört

varför är

Ber om ursäkt och reviderar mej - man kan inte längre välja viasat sport som en av 8 favoriter och på så sätt försvann den för mig men du har rätt att man kunda pröja rejält extra (59/mån)för att få den:

formatting link
-> Viasat sport

/Patrik, som haft mer strul med boxerboxen i villan på 3 veckor än med comhem i flera år i lägenheten

Reply to
Patrik Törnkvist

"Usenet Rulez" skrev i meddelandet news:Xns999B94E71D048perv@130.133.1.4...

Ett annat alternativ är ju detta. Visste du inte det så är kvallen enorm på vissa filmer tom HD på vissa, men det kräver ju att datorn är inkopplad i TV:n

formatting link

Hans

Reply to
Hans

Och vilken superkanal det är! Typ en direktsändning i veckan? Just nu är det fredagskväll med höjdarmatchen Rögle - Nyköping i Hockeyallsvenskan.

--
Anders Carlsson
Reply to
Anders Carlsson

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.