JVC HR-A637

Har en video som tog illa vid sig vid det senaste åskvädret. Allt fungerar på video utom IR-mottagaren! Den la av och det har gjort videon lite mer svårhanterlig. Inspelning, avspelning, kanalbyten fungerar men resten (ställa klockan, programmera m.m.) sköts ju via fjärren. Fjärren fungerar, har testat mot min andra JVC-video och där fungerar den perfekt. Det bör ju bara vara IR-mottagardelen som jäklas med mig eftersom resten fungerar. Dock har jag inte öppnat den än utan tänkte fråga om råd på felsökning av apparaten. Det lär ju inte vara en säkring eller så utan jag räknar med att det är mera komplicerat.

--

/Anders
Reply to
Anders
Loading thread data ...

Det är dags att berätta slutet på den här historien nu. Den ville inte svara på fjärren så den fick stå där och skämmas. Äntligen så fick jag lite lust att sparka på den så jag kopplade ur den och den fick stå en stund. Fick en idé om att den var MS-influerad och satte i kontakten efter en kvart. Gissa vad som fungerade. Jepp, fjärren fungerar precis som vanligt. Jäkla mysko fel... Kräva norsk reset!

--
/Anders

Lika glad för det :)
 Click to see the full signature
Reply to
Anders

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.