Headset

Hej

Någon som vet var man kan få tag på ett headset för en Panasonic Mini bandspelare. Headset för datorer fungerar inte Lurarna låter bara i ett öra men det går ju att fixa med en ny monokontakt. Värre är det med mikrofonen har provat med en monoplugg och en lös kabel till de olika stiften på headsetkontakten totalt dött är det månne en mikrofon som inte är kompatibel med bandspelaren. En lös mik som jag har med inbyggd förstärkare fungerar bra men jag vill ha ett headset.

Hälsningar Håkan

Reply to
Håkan Olsson
Loading thread data ...

lämnar inte bandspelaren nån slags spänning ut på mickontakten då ? det kanske skall vara en stereopropp eller kanske ännu värre . . en sån där 4-polig som iof finns på ELFA . .

Reply to
Magnus

Hej Magnus

Så ett ljudkort ger alltså spänning ut på ett av kontaktens segment för att driva en elektretmick. Nya uppgifter för mig. Då måste jag alltså få tag i ett headset del luxe med inbyggt batteri eller också modifiera ett befintligt genom att sätta in en omkopplare och ett batteri t.ex i hörsnäckan....

tack för upplysningen

Håkan

"Magnus" skrev i meddelandet news:1g2qeud.17zf9l31ihq7v2N% snipped-for-privacy@telia.com...

öra

mikrofonen

kompatibel

fungerar

Reply to
Håkan Olsson

prova att snickra ihop en liten box med ett batteri i då ?

då har du ju även möjlighet att göra en kabel mellan headset och bandaren . ..

Reply to
Magnus

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.