Digtal-tv PCI-kort och Boxer

Någon som testat och/eller vet om detta kort:

formatting link

(TWINHAN TV-KORT DIGITAL-TV DVB-T TER CI) fungerar tillsammans med boxer?

Reply to
Johan D
Loading thread data ...

"Johan D" skrev i meddelandet news:qtCBd.12732$ snipped-for-privacy@newsb.telia.net...

formatting link

Dåligt av en seriös firma som Dustin! Denna har INTE en CA-modul, och inte någon som helst info var man kan köpa den. CA-modulen (den enhet man stoppar in kortet i, en PCMCIA-liknande enhet, och som sköter avkodningen) följer inte med. Jag vet inte om dessa finns att köpa men den kostar säkert lika mycket som kortet. Antar att ju just menar att stoppa ett boxerkort och köra kodade kanaler (piratkort finns nog inte ännu) och det går allså inte utan CA-modulen.

Däremot bär den fungera på okodade kanaler, men det finns ju billigare lösningar för det (om inte kravet att kunna spela in i MPEG är det viktigaste). En separat box med kortläsare bör du kunna hitta runt tusenlappen om jag fattat saken rätt (men kolla noga, köp inte vilket skräp som helst, leta efter tex Sagem med digital ljudutgång).

Säkert kommer det fler lösningar av denna typen under året, och priset borde inte vara högre än vanliga analoga TV-kort.

Martin

Reply to
news1.telia.net

Boxer har idagsläget bara godkänt två CA-moduler (som tidigare påpekats i tråden Viaccess i denna grupp.

--
  /ken
Reply to
kenme

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.