fotogevoelige zeef maken om printen te maken

ik moet een grote hoeveelheid printjes maken, daarom zoek ik de juiste produkten om een zeef fotogevoelig te maken zodat ik de maskering om te etsen via zeefdruk kan aanbrengen.Een positief of negatief werkend produkt is van geen belang aangezien ik het clich=E9 zowel positief als negatief kan maken.

Reply to
williamdob
Loading thread data ...

Kan je dat niet beter uitbesteden?

Maar goed, als je wilt zeefdrukken zou ik in die sector kijken. Zeefdrukkers gebruiken namelijk vaak fotolak op hun zeef.

Thomas

Reply to
Zak

De meeste elektronica bedrijven besteden het printgebeuren uit aan andere bedrijven die daar speciaal op ingericht zijn. Je hebt redelijk wat apparatuur nodig om te zeefdrukken. Verder moet je met chemisch materiaal werken. Aan welke aantallen printen zit je te denken?

--
Remove -- when u reply
Reply to
Ivo Vermeulen

nu gaat het om 50 printjes van 7x7 cm. ik kan er natuurlijk een groot aantal tegelijkertijd ontwikkelen en zo maar het is meer om de manier om met zeefdruk te werken die mij aantrekt.Ik zie namelijk andere mogelijkheden om dmv die zeefdruk techniek andere dingen te etsen in messing .de zeef heb ik al voorgespannen op een frame. UV licht en zo heb ik al, al wat ik nog nodig heb is een fotogevoelig produkt om de zeef te bewerken.

Reply to
williamdob

schreef in bericht news: snipped-for-privacy@g43g2000cwa.googlegroups.com...

Er bestaan spuitbusjes om bv op printen een lichtgevoeligelaag aan te brengen. Deze spuitbusjes komen van ContactChemie, misschien eens bellen ?

--
CU, Rob
www.gompy.net - www.news.gompy.net
 Click to see the full signature
Reply to
Rob / gompy.net

inderdaad, deze gebruik ik zelfs om printplaten lichtgevoelig te maken.Maar voor een zeef is er een soort emulsie nodig , met gewone spuitbusjes lukt het niet.

Reply to
williamdob

schreef in bericht news: snipped-for-privacy@g47g2000cwa.googlegroups.com...

Loop even bij een zeefdrukker binnen en je weet zo wat je weten wil.

Hans

Reply to
JT van Es

schreef in bericht news: snipped-for-privacy@g49g2000cwa.googlegroups.com... ik moet een grote hoeveelheid printjes maken, daarom zoek ik de juiste produkten om een zeef fotogevoelig te maken zodat ik de maskering om te etsen via zeefdruk kan aanbrengen.Een positief of negatief werkend produkt is van geen belang aangezien ik het cliché zowel positief als negatief kan maken.

Kijk hier eens:

formatting link

Reply to
hansdv

ziet er interessant uit, 'kzal hier eens in rondneuzen. als 'k niets vind stuur ik even een mailtje naar Levant. alleszins bedankt

Reply to
williamdob

heb ik al gedaan, maar zij verkopen deze produkten niet, er is daar te weinig vraag om. Toch ben ik er zeker van dat 'k via internet iets ga vinden. Bedankt.

Reply to
williamdob

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.