Olimex print, hvordan ser de ud?

Hej

Jævnfør tidligere tråd er jeg blevet anbefalet Olimex som en billig printleverandør, men hvordan ser printene egenlig ud? og hvordan ligger kvaliteten? Er der nogle der har mulighed for at vise et par billeder af disse print fra Olimex?

MVH

Lars

Reply to
Lars
Loading thread data ...

Her er et lille leaded print:

formatting link
formatting link

Reply to
HKJ

Jeg mener at olimex har/havde en linksamling til folk der har lavet opstillinger med deres print, bl.a. nogle gutter fra DIKU.

Jeg har en kollega som har fået lavet print hos dem, og Olimex' print så glimrende ud.

--Kai

Reply to
Kai Harrekilde-Petersen

Sådan her:

formatting link

Det er det første print, jeg fik lavet hos Olimex for et års tid siden. Jeg har forresten nogle nye print nede hos ham lige nu. Tag dig ikke af det nussede udseende på det øverste print. Det er støv, der er kommet til med tiden.

Ikke helt i top. På de to print du ser på billedet, er der et par enkelte fejl på det øverste af dem. Printbanen nederst til højre har et par mikroskopiske ridser gennem kobberet, så der ikke var forbindelse. Så jeg måtte skrabe loddemasken af og lappe ridserne med lidt loddetin. Det andet print (samt 8 små, jeg fik lavet samtidig) fejler ikke noget.

På nettet har jeg hørt om andre problemer, der fra tid til anden er med print fra dem. Bl.a. manglende forbindelse gennem via'er og at loddeøerne/banerne ikke sidder ret godt fast hvis man skal udlodde nogle komponenter igen.

Men trods alt finder jeg printene virkelig gode til prisen. Bare det at få gennempletterede print syntes jeg er det hele værd. At man så også får loddemaske og silketryk er jo bare et ekstra plus. Man kan sagtens få print i bedre kvalitet, men så stiger prisen også for små (=hobby) styktal.

M.v.h. Mikael

--
Mikael Ejberg Pedersen
http://www.ejberg.dk (Elektroniske dimser til modelflyvning)
Reply to
Mikael Ejberg Pedersen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.