nogen af jer genier herinde der kan hjælpe med sådanne her en sag?

jeg har købt mig en LG 42" plasma fidus og hængt op på min væg, og det er jo ganske nydeligt.... mit problem er bare at jeg fra forhandleren blev lovet at man sagtens kunne få et 5 el. 10 meter kabel imellem tuner boksen og selve plasma skærmen... indtil nu har de bare ikke kunne bekræfte eller afkræfte dette, og jeg ville gerne slippe for at skulle trække 3 store scart kabler, hvis jeg kan nøjes med et speciel kabel... så er der nogle der ved hvor man kan få fat i et sådanne eller om man kan lave det selv, evt diagram og hvor man kan købe stikkene ??

- og nej, at flytte anlægget er ikke en mulighed, da det sidder perfekt på sine glashylder, stik modsat af hvor plasma'en hænger :-)

mvh Rico Rødby

ps. har smidt et par billeder i dk.binaer af hvordan stikket ser ud ( meddelsesnavn: stik_til_lg1+2.jpg)

------ fjern 4 x *** i email adressen ... :-)
Reply to
Rico Rødby
Loading thread data ...

Tillykke da :-)

Er det LG MZ42PZ44? I så fald kan du købe en 'indbygnings'-tuner som skrues fast bagpå displayet. Troede egentlig den var standard!?

Vh, Claus

Reply to
Beeblebrox

Ligner det ikke et 36 pol. centronix stik. Standard til en printer? Ser stikket sådan ud i begge ender?

formatting link
søg efter "5470" i "varenummer"

Mvh Thomas S

Reply to
Thomas S

Det vil jo forværre problemet, da alle andre kabler så skal være lange.

David

Reply to
David T. Metz

Da ikke hvis han bruger en rimelig moderne surround receiver!

- og LG'en tager ikke component, kun RGB, og sådan et kabel er meget let at få fat i, i lang udgave.

Problemet med det viste stik/kabel er at de ligner et properitært format hvilket kan gøre det lidt besværligt for Rico medmindre han er ferm med en loddekolbe og tør skille det originale kabel ad.

Vh, Claus

Reply to
Beeblebrox

Ja, men prøv at læse det oprindelige indlæg igen. Han har 3 scartkabler ... Derudover er det nu de færreste receivere der kan switche rgb.

David

Reply to
David T. Metz

Vent og se. Hvis de ikke kan levere det, så leverer du bare hele skidtet tilbage og får pengene igen. Så har du også mulighed for at købe en bedre ...

David

Reply to
David T. Metz

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.