AVR starter kit

Hej

Jeg har kig på dette starter kit

formatting link
Er det pengene værd eller bør jeg købe noget andet? Jeg tro ikke jeg får brug for de store chip, før jeg er så rutineret at jeg kan udvære kittet.

Hvis der er nogen i Sønderborg omegn der har snilde til at lave et begynder board til mig + en lille demostration, Så er jeg da også parat til at betale for det.

MVH Henrik Rathje ICQ nummer er 100410430430 fjern 4 talerne

Reply to
Henrik
Loading thread data ...

Mojn Henrik Hvis du ikke føler for at smide penge ud på et AVR kit, kan det lade sig gøre at programmere AVR processoren direkte ved hjælp af et parallelportskabel.

formatting link
Her er tegning over kablet og lidt eksempel kode. Siden er henvendt til Linux, men til windows kan du bruge WinAVR
formatting link
For at få det til at virke på win 2k/xp skal du dog installe en parallelports driver, da win2k/xp ikke har direkte adgang til hardwaren. Jeg har med succes brugt metoden til at programmere AT90s4433, men det har dog den ulempe at der ikke er nogen debugger mulighed, så hvis man har lavet noget slamkode er man lidt på herrens mark. Håber det kunne give lidt inspiration.

M.v.h Torp fjern fjerndette i min email for reply.

Reply to
Jabba The Hutt

Hej Henrik,

Du "bør" købe noget andet... Aages eftf. har ikke opdateret sitet i en del år, så du _kan_ slet ikke købe det (der).

--
Venlig hilsen,
Søren
 Click to see the full signature
Reply to
Søren

Hej

kig på

formatting link

de sælger både Atmels STK500 kit og deres ISP brænder hvis du kan nøjes med den jeg har selv et STK500 kit som jeg er meget glad for du har alt hvad du skal bruge for at udvikle og lære hvordan tingene virker

Mvh Rasmus OZ1TUX

jeg

begynder

Reply to
Rasmus Riber

Jeg dittoer; jeg startede selv ud med at lave min egen "parrallel-brænder" (læs: kabel med et par modstande på), men det blev jeg ligegodt hurtigt træt af... :-) Men det _er_ da billigt...

Med venlig hilsen Preben

Reply to
Preben Mikael Bohn

skal

Hehe

ja det andet er billigt men ikke effektivt

Fordelen ved STK500 er at det virker sammen med Atmel´s egen software, så man skal ikke benytte andres 3 parts software for at programere, man holder sig bare i AVRstudio, hvis man vælger at benytte dette program.

desuden hvad er 1000Kr? i forhold til alt det man får med i det kit, der er jo alt. Du sparrer en masse tid i forhold til at side og montere et print op, du kan komme i gang med det samme.

-Rasmus

Reply to
Rasmus Riber

Hej Henrik.

Starterkit og programmer fra Olimex finder du her:

formatting link

/Jan

Reply to
Jan

Hej

Det er hvis lige det jeg går og søger. billigt og simpelt. Skulle jeg nu gå hen og blive bidt af en gal microcontroller, så kan jeg jo altid købe STK500 kittet. Jeg takker for alt respons.

Mvh Henrik

Reply to
Henrik

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.