Auto Set-up Iiyama

Hoi,

Ik heb hier een Iiyama ProLite E435s monitor met een probleem. Als ik de computer aanzet (of als er andere videomodes worden ingeschakeld) is het beeld in eerste instantie perfect. Maar binnen enkele seconden verschijnt er een blauw windowtje met de text "Auto Set-up" waarna er een groene waas op het scherm zit. (net alsof de brightness & contrast heel hoog worden opgeschroeft)

Is daar iets aan te doen? Ik kan die auto setup in de monitor volgens mij niet uitschakelen.

Bedankt.

Lieuwe

Reply to
no
Loading thread data ...

schreef in bericht news:ep9u95$k4r$ snipped-for-privacy@netlx020.civ.utwente.nl...

Bij welke videomode is het perfect en bij welke niet? De monitor doet het best bij 1280 x 1024 bij een refresh van 60 Hz. Als je hoger dan 75 hz hebt gekozen zou je dit effect kunnen krijgen.

Jopie

Reply to
Jopie

Het schijnt een probleem te zijn bij die monitoren .. de auto set-up gebruikt foute instellingen omdat de control unit is gereset ofzo ... ik kwam een tip tegen om in een soort setup menu te komen waar je die auto set-up waarden kan aanpassen ... hij doet het nu weer.

Reply to
no

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.