Problem med Herstal lampe.

Hej,

Jeg har monteret følgende Herstal lampe over sengen , så vi (min kæreste og jeg) kan ligge og læse om aftenen. På lampen sidder der et pot-meter, til at variere lysstyrken på lampen. Problemet er bare, at når der er skruet helt ned (læs: slukket) på pot-meteret, kan lampen finde på at blinke. Blink med tilfældig lysstyrke. Er der andre der har været ude for dette? Evt. nogen der ved hvad man kan gøre ved det? Jeg har desværre ikke bonnen mere, ellers havde jeg smidt lampen tilbage i hovedet på forhandleren.

--
Med venlig hilsen
Jonas Jalling
Reply to
Jonas Jalling
Loading thread data ...

Hej Jonas,

Kun på de allersimpleste (dårligste) TRIAC-reguleringer

Ændre kredsløbet.

Prøv alligevel, nogle steder vil de hellere have tilfredse kunder end at bitche over en manglende bon :)

--
Venlig hilsen,
Søren
 Click to see the full signature
Reply to
Søren

well, ikke lige det problem du nævner.. Men at transformeren støjer er en velkendt ting ved herstal lamper, hvilket jeg har ladet mig fortælle er besparelser/manglende laminering der er årsagen.

Herstal påstar de bruger kvalitetskomponenter, men jeg tvivler. Jeg sendte en lang mail til dem og brokkede mig over støjen (er jo pænt irriterende når man prøver at koncentrere sig om det man læser - f.eks. elektronik) og de byttede faktisk transformeren pga. mit brok, men mit kendskab til herstal forringes efterhånden hver dag, da jeg stort set ikke kender nogle 100% tilfredse kunder - det er da meget pænt design, men for mange problemer og får dårlig finish må jeg generelt sige.

Tja, men nok lidt en kostelig affære, og måske skal der bruges for lang tid - det er vel touch-lampe?

Jep, eller skriv direkte til Herstal!

Mvh / Preben Holm

Reply to
Preben

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.