Herstal touch lamper

Hej...

Jeg har et sæt herstal touch lamper. Touch-effekten synes jeg er noget skrammel - nogle gange virker det, andre gange ikke. Jeg vil derfor høre, om nogle skulle vide, om det er muligt at omgå touch-halløjet og altid køre lamperne på fuld knald.

På forhånd tak for hjælpen. /Jeppe

XPOST: dk.teknik.elektronik, dk.teknik.el XFUT: dk.teknik.elektronik

Reply to
Jeppe Vesterbæk
Loading thread data ...

Når man køber lamper med touch kontrol er det jo for at få regulering af lysstyrken, ikke kun hel eller halv. Nej sandheden er nok den at Herstal ikke har forstand på elektronik. De bør under alle omstændigheder gennem teste inden markedsføringen. "Preben" skrev i en meddelelse news:3f1ef089$0$24717$ snipped-for-privacy@dread14.news.tele.dk...

høre, om

Reply to
Børge Larsen

Det kan jeg kun give dig ret i... Herstal er dyrt designer-pis. Og deres produkter har ikke den sidste finish, som ellers prisen foregiver at de skulle have det.

Jeg har bare fundet ud af, normalt ikke at anvende den regulering og benytte den anderledes, ved f.eks. at køre på halv styrke og bruge kontakten til tænd/sluk fremfor et kort "touch".

--
If your Dell laptop is unstable, try change the power supply - it works!
Reply to
Preben

Jeps, det er jeg også klar over. Problemet er bare, at jeg ønsker at benytte dem på fuld styrke. Primært fordi jeg skal have meget lys over stedet og desuden at transformeren larmer jo mere dæmpning der er på.

Så det jeg er interesseret i er, om der skulle være en snedig elektro-mand, der skulle vide, om dæmpningen/reguleringen kan undgåes.

Generelt om herstal vil jeg sige, at jeg har været skuffet lige siden jeg skulle sætte lamperne op. Magen til elendige lednigsbøsser (altså dem ledningerne smides ind i, i transformeren -- ingen personlige angreb her (-: ) skal man lede længe efter. Det er min første og helt klar sidste herstal lampe.

/Jeppe

Reply to
Jeppe Vesterbæk

"Jeppe Vesterbæk" skriver:

Hold da op for en gang historier.

Jeg vil lige knytte mine personlige erfaringer til Herstal lamper.

Jeg købte et sæt uden touch (trode jeg) til over sofabordet på tilbud sidste efterår. Da jeg fik dem pakket op var det en lidt underlig transformator, hullet til den "normale" regulator var tomt og brugsanvisningen sagde touch.

De er med metal på den øverste del af lampen.

Her virker touch helt perfekt og jeg har ingen problemer med larm fra transformatoren. Kan det tænkes at der er kommet en ny type transformatorer på et tidspunkt ??

Med hensyn til kvaliteten vil jeg sige at jeg altid har holdt mig langt væk fra Herstal lamperne på grund af prisen, men det tilbud jeg fandt i en butik, kunne jeg ikke forbigå. Til gengæld vil jeg sige at ledningstilgangen til lamperne og evnen til at lampen hænger lige er betydeligt bedre på Herstal lamperne end på billigere modeller.

Klaus (egenligt rimeligt godt tilfreds med sine Herstal)

--
Se på http://www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
det er Modelbane Europas hjemmeside
 Click to see the full signature
Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Ok. Min trafo til de lamper larmer dog ikke, men prøv at fjerne den tredje ledning til lamperne - det er den som skal justere lysstyrken. Og ifølge Klaus lader det til at den tredje ledning bare er væk, når det ikke er touch (hvis jeg forstod ham korrekt).

Mvh / Preben

--
If your Dell laptop is unstable, try change the power supply - it works!
Reply to
Preben

Tredje ledning ??

Jeg har kun 2 ledninger på min transformer, selvom den er til touch (og jeg bruger touch)

Klaus

Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Okay..

Nu må jeg hellere sige at jeg pt. ikke har skilt min hængelampe ad, men i min standerlampe er der tre ledninger. To til forsyning (Vcc og stel) og en som udgør stel-forbindelse (til lampe-stellet) og det er dén stel-forbindelse jeg ville fjerne, for så burde man ikke kunne lave ydre påvirkning af lampen.

Mvh / Preben

--
If your Dell laptop is unstable, try change the power supply - it works!
Reply to
Preben

Jeg har også kun to ledninger pr. lampe.

Jeg havde forestillet mig, at man kunne pille lidt ved transformatoren og dermed omgå touch.

/Jeppe

Reply to
Jeppe Vesterbæk

Er det ikke bare at skifte transformeren ?

Klaus

Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Tja ... men så skal jeg jo ud og bruge penge på en ny .. ville da noget hellere modde min egen og spare pengene...

/Jeppe

Reply to
Jeppe Vesterbæk

Hos mig fungerer Herstal lamper med regulering udmærket.

Hver gang. (Men er måske kun blevet reguleret 50 gange over 1 år.)

mvh. Jørgen

Reply to
=?ISO-8859-1?Q?J=F8rgen_Rasmus

Klip

Øhhh.... jeg glemte: Bortset fra at de giver striber på mit TV på en enkelt kanal. (VHF)

Mvh. Jørgen

Reply to
=?ISO-8859-1?Q?J=F8rgen_Rasmus

Hej Jeppe

"Jeppe Vesterbæk" skrev i en meddelelse news:bfmqlu$79o$ snipped-for-privacy@sunsite.dk...

om

Har selv sådan et par med samme problem, ringede til Herstal og fortalte om problemet, og de sendte et par metal tingester til at sætte på ledningen, det hjalp....fin service...

***spamsikring fjern i email addresse***

//Jan

Reply to
Jan Andersen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.