Hvorfor virker?

formatting link

Diagrammet viser en galvanisk adskilt analog skilleforstærker fra 1976. Foran sider der en spændingsdeler 280kVdc/2,5Vdc (250kg). Det der forvirre mig er hvordan opstillingen kan overføre signaler af størrelse omkring

+60 mV til -60 mV når der indgår 4 transistorer i signalvejen omkring T1. Switch frekvensen er ca. 16 kHz. Den optegnede kurve er linier omkring 0. Hvordan kan det lade sig gøre?

mvh Søren

Reply to
Søren Leth-Danielsen
Loading thread data ...

"Søren Leth-Danielsen" skrev i en meddelelse news:4be7cf94$0$36576$ snipped-for-privacy@dtext01.news.tele.dk...

Transistorene er enten helt lukkede eller helt åbne, de køre ikke liniært.

mvh Niels

Reply to
niels

"niels" skrev i en meddelelse news:4be80daa$0$286$ snipped-for-privacy@news.sunsite.dk...

Hej Niels Tak for dit svar. Det er rigtigt at der skal tændes og slukkes for signalet, men det er umuligt at håndtere mV gennem en transistor som switch. Der er en anden mulig forklaring, Tegnepigerne havde i 1976 ikke adgang til et FET objekt i autocat, og anvendte i stedet et NPN objekt, og så begynder det at ligne noget. I den kommende uge får jeg et resultat fra Ludwika.se. så jeg skal nok holde dig orienteret. mvh Søren

Reply to
Søren Leth-Danielsen

Pokkers, Fortæl det ikke til nogen, jeg har indtil flere kredsløb, i kommercielle produkter, der benytter denne teknik :-)

Reply to
Ole Geisler

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.