GSM Auto-Dial Alarm System!

Hej, Jeg har lige anskaffet mig et "NoName" GSM Auto-Dial Alarm System, og har lidt problemer med telekommunikationen til basen. Programmeringen af SIM-kortet g=F8res via en normal mobil, hvor opkaldsnumrene kodes ind, som de f=F8rste 5 lokationer p=E5 SIM-kortet og PIN-kode anmodning deaktiveres. Med SIM-kortet i basen, f=E5r den fint kontakt til Mobilnettet, men jeg kan ikke ringe nummeret op og jeg f=E5r ikke opkald ved alarm. Nogen der har forslag, er der noget andet jeg skal s=E6tte op i SIM-kortet for at det vil fungere ??

Mvh S@nd

Reply to
fireblade
Loading thread data ...

Lyder meget som et programmeringsproblem, ikke et elektronikproblem. Har du spurgt der hvod du købte den?

Alternativt er der en tysk newsgruppe, der beskæftiger sig med GPS de.alt.technik.gps

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

"Bo Bjerre" skrev i en meddelelse news:456c0812$0$4167$ snipped-for-privacy@nntp02.dk.telia.net...

Nok ikke lige den rigtige gruppe når spørgsmålet gik på en GSM auto-dialer ;o)

Reply to
Allan Soerensen

"S@nd" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@45g2000cws.googlegroups.com...

Har du testet SIM-korten i en almindelig GSM-telefon? Det kunne godt være noget med abonentmentet eller diverse koder til SIM-kort/"telefon"

Reply to
Allan Soerensen

SIM-kortet er testet i en almindelig GSM-telefon og b=E5de ind- og udg=E5ende opkald til nummeret fungerer fint. PIN-kode anmodning er sl=E5et fra.

Reply to
fireblade

og

Har spurgt hvor jeg k=F8bte den, men da det er et billigt "OEM"-produkt, er supportniveauet fra forhandleren tilsvarende og kan desv=E6re ikke hj=E6lpe mig, andet end at fort=E6lle, at mange andre har f=E5et det til at virke. ;-)

Reply to
fireblade

"S@nd" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@45g2000cws.googlegroups.com...

Hvad med PUK-koden? Jeg er dog usikker på om den kun skal bruges første gang SIM-kortet monteres i en telefon, eller også når SIM-kortet flyttes til en anden telefon.

Reply to
Allan Soerensen

PUK koden skal vel kun bruges den dag man indtaster/programmerer PIN koden forkert 3 gange i træk. Da PIN kode anmodning er slået fra skal PUK koden så ikke bruges.

Med venlig hilsen Preben

Reply to
Preben Mikael Bohn

Er det et forholdsvis nyt SIM kort du prøver med?

Gamle kort er ikke altid sikre på om de vil snakke med et nyt GSM modem.

--
  Med venlig hilsen,    Ove Kjeldgaard,    nospam AT privat DOT dk
  Natur og Friluftsliv:
Reply to
Ove Kjeldgaard

PUK-koden bruges også til at aktivere SIM-kortet, men som sagt er jeg usikker på om det kun er allerførste gang man bruger SIM-kortet, eller om det også skal "aktiveres" når man flytter det til en anden telefon.

Reply to
Allan Soerensen

Det er et helt nyt SIM-kort! Fik anbefalet TDC Taletidskort, da det var det der var bedst erfaring med. Har siden afpr=F8vet med et andet forholdsvis nyt Telmore SIM-kort, og det virker heller ikke, s=E5 jeg tvivler p=E5, at det er en fejl p=E5 kortet.

Reply to
fireblade

Prøvede engang på min gamle tlf at det med at få nyt simkort ikke duede. Det var skiftet imellem 32kb og 64 kb som den gamle tlf ikke ville acceptere...

Måske der var noget der ? Det er ca1½-2 år siden jeg fik den nye generations kort

Reply to
Fidolinux.dk

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.