Elektronisk dørlås

Er der nogen der har kendskab til en elektronisk dørlås, hvor man ENTEN kan åbne en dør med en alm. nøgle eller ved at indtaste en kode. Systemet skal være forbundet til en pc, så man kan oprette og slette koder.

Formål: Et udlejningssommerhus hvor lejeren kan få en kode i stedet for en nøgle. Via opkobling til en pc i huset, skal nye koder kunne tilføjes og gamle koder slettes.

Der findes allerede et system på markedet på

formatting link
men jeg synes det er dyrt at ofre 12000 kr. + en fast månedlig afgift for at sådant system, da jeg allerede har en pc og adsl forbindelse til huset.

Forslag til løsning og produkter er meget velkomne.

Reply to
Bech
Loading thread data ...

Hej Bech

Systemet på

formatting link
kan langt mere end du har brug for da det også aflæser forbrugsmålere, bruges til fjernstyring af varme m.m., og fungerer som tyverialarm.Såfremt du kun ønsker låsefunktionen er der andre alternativer.

Jeg vil foreslå dig følgende komponenter: SA850-A20 - kodetastatur SA130 - Interface (Tastatur-til-LAN) DC strømforsyning (8-24VDC) Elektrisk lås

Med disse komponenter vil du have mulighed for at styre adgangskoderne fra en PC tilsluttet internettet. Interfacet SA130 tildeles under installation sit eget IPnr. og det er dette IPnr. du bruger for at komme i forbindelse med systemet fra din PC. Forudsætningen er at du i huset har en router og at du har rådighed over en fast IP (=ikke dynamisk). Alt dette burde ikke være noget problem hos de fleste ADSL-udbydere.

Ovenstående kan købes hos de fleste installatører der beskæftiger sig med alarminstallationer men du er også velkommen til at ringe til mig så skal jeg gerne henvise dig til een i dit område.

Du kan i øvrigt læse mere på vores hjemmeside

formatting link

Med venlig hilsen Nicolaj Haarup Key Seven ApS

Reply to
Nicolaj Haarup

Hej Stampe Du kan på

formatting link
finde priserne ved at vælge "Prisliste". Mht låsen skal skal du regne med 2-2500 for en Ruko Abloy motorlås. Lad høre om du har andre spørgsmål... mvh Nicolaj Haarup Key Seven ApS

Reply to
Nicolaj Haarup

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.