Ima li tko ideju...

...kako na autoradio sa kazetom, koji nema aux ili neki drugi ulaz, da spojim mp3, pa da ne moram vrtit kazetu. Na glavu koja èita kazetu ne bih smio, jer bi bilo preveliko pojaèanje? Hvala!

Reply to
ivan
Loading thread data ...

Koji je radio u pitanju, mozda ima skriveni menu u kojem se pali aux? Drugo rjesenje je otvoriti radio, pronaci vodove koji sa tunera vode signal u audio procesor i tu preko preklopnika i 2 konda spojiti ulaz.

Reply to
megamusic

Pozdrav !

U METRO-u su prodavali (mozda jos uvjek?) kazetu u kojoj je bila stereo glava ,a iz nje je isao kabel koji se ukljucivao u CD ili neki drugi NF izvor . Ta glava se steka u konektor za slusalice i od NF struje radi magnetsko polje koje se prenosi na onu glavu u kazetofonu ! Mislim da si skuzio ,potrazi to negdje jer je to najelegantnije rijesenje .

Dr Wagner

Reply to
Bezimeni

Ma mo¾e¹ drito na to pojaèalo samo mora¹ staviti veliku ateenuaciju signala i to posebno atenuaciju niskotosnkog podruèja. osim toga mo¾e¹ predpojaèalo zaobiæi i na¹tekati se drito poslje njega, a ako nikako drugaèije ne ide spoji se drito na izlazno pojaèalo preko kondova ili sl. ovisno dizajnu.

Ako ti to ne ide ima¹ hrpu gotovih rje¹enja od audio kazete preko radio predajnika za takove sluèajeve.

Reply to
miha

bih

signala

predpojaèalo

Moze to ali onda gubi kontrolu zvuka, bolje je spojiti na izlaz iz tunera (nije ga tesko naci)

Reply to
megamusic

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.