versterker Onkyo

Mijn audio versterker,type onkyo A-8200 heeft de eigenaardigheid dat op willekeurige ogenblikken de inwendige zekering het plots begeeft. Teneinde de oorzaak van deze vervelende abnormaliteit te kunnen achterhalen,ben ik op zoek naar het schema van het desbetreffende toestel. Wie kan mij hieraan helpen,of waar kan ik een dergelijk schema downloaden ? Eventuele tips worden met grote dank aanvaard.

met vriendelijke groeten,

hubert gobeyn

Reply to
Hubert Gobeyn
Loading thread data ...

Op Wed, 09 May 2007 18:27:48 +0200, schreef Hubert Gobeyn:

Ik kan je niet aan een schema helpen, maar wel meedenken over de oorzaak van het doorbranden van de zekering. Een paar vraagjes:

- Is het de netzekering (dus vóór de transformator) of een secundaire zekering?

- Gaat de zekering zomaar stuk tijdens het spelen? En zo ja, is er dan iets te horen (behalve natuurlijk dat 'ie uitvalt)? Dus een harde plop ofzo?

- Zo niet, gaat de zekering doorgaans stuk op het moment van inschakelen?

- Lijkt de versterker verder normaal te werken?

Richard Rasker

--
Linetec Translation and Technology Services

http://www.linetec.nl/
Reply to
Richard Rasker

Heb je soms de luidsprekers verplaatst, kabel(s) vervangen dan wel een 'afgeklemde' kabel door meubels etc? Ik denk hierbij aan mogelijk soms sluiting in een slecht contact in de ls plug dan wel aansluiting op de box.

Eric

*************************************************************************************************

"Hubert Gobeyn" schreef in bericht news:4641f6a9$0$13859$ snipped-for-privacy@news.skynet.be...

Reply to
Eric

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.