service menu Loewe

Hallo,

Ik heb een Loewe Mimo TV. De onderkant van het beeld is kaarsrecht, terwijl de bovenkant van het beeld een heel klein beetje schuin afloopt Het is niet echt storend en alleen met teletekst en niet beeldvullende uizendingen te zien. Zal dit te wijzigen zijn in het service menu? Als ik menu indruk op het toestel zelf, dan is de onderste optie service (alleen dealer). Als ik naar deze optie ga en ik druk weer op menu, gebeurt er niets. Moet ik iets speciaals intoetsen?

Groeten,

Arjan

Reply to
Arjan
Loading thread data ...

"Arjan" schreef in bericht news:428e3f2e$0$95438$ snipped-for-privacy@news.xsall.nl...

beeld

In de servicedoc. staat precies hoe je hierin kunt komen.

Reply to
J.v.Gelderen

Zoals altijd bij servicemode geheel op eigen risiso (je kan meer stukmaken dan je lief is): Als je op de TV service markeert en dan binnen enkele seconden op menu drukt op de AB, dan zou je er wel eens in kunnen komen. Gezien dat je niet vermeld om welk model Mimo met welk chassis het gaat kan ik geen gedetailleerder advies geven. Nogmaals: kijk uit, want als je geen ervaring in servicemenu's hebt, kan je voor je het weet naar de dealer om alles weer goed te laten zetten. Zoals Jan van Gelderen al zegt: een docu kan ook zeer nuttig zijn en kost bij Loewe niet meer dan twee tientjes, dacht ik.

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
maarten

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.