Laad problemen met de TT3 bluetooth GPS

Als ik mijn bluetooth GPS van TT voor mijn pocketpc een week niet heb gebruikt (de accu leeg is) en ik sluit hem aan valt hij het eerste halfuur steeds weg doordat de batterij leeg is, en mijn (er bij geleverde) autoaanstekerlader niet de GPS en de accu in de GPS te gelijk kan laden. Pas als de accu een beetje geladen is, blijft de GPS aan. Hebben meer mensen problemen mee en is hier iets aan te doen, lijkt me toch dat je met een lege accu en de autolader er op wel gelijk gebruik moet kunnen maken van de GPS. Overigens dit heeft niet met de satellietverbinding te maken (koude start ofzo) Omdat ik wel steeds even 1 minuut verbinding krijg tot de accu weer helemaal leeg is.

Alvast bedankt Rene.

--
Let op, zeer verslavend !!
http://www.easyfactuur.com/jawbreaker
Reply to
Rene
Loading thread data ...

"Rene" schreef in bericht news:4280b05e$0$55360$ snipped-for-privacy@news.xsall.nl...

Hoi Rene,

Mijn neefje stond hier laatst aan de deur met zijn nieuwe pokkepc'tje met bijbehorende gps-modulen met dezelfde klacht. Na het advies om hem thuis eerst een nacht goed op te laden, werkte alles wel. Net zo'n probleem dus, het ding wat je in de aansteker stopt, is te zwak (wordt ook kokend heet als je het toch laat zitten). Je bent dus niet de enige. Een zwaardere adapter voor in de aansteker zou het m.i. wel op kunnen lossen. En anders het ding binnen aan de bijbehorende lader laten zitten als je het een tijdje niet gebruikt, een goede lader stopt met laden als het niet meer nodig is.

Groeten, Rene

Reply to
Rene

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.