wie kan me verder helpen?

Zouden julie even willen meedenken?

Ik heb een oude destop die ik wil aansluiten op mijn lcd-tv.scherm zodat ik rechtstreeks Dvix films kan afspelen Machine is van het merk: HP Compaq model D530 SFF base model. Beschikt over 3 Gig Ram geheugen en een snelle harde schrijf.

Nu moet ik even in de Bios zijn maar tijdens het opstarten van de machine valt net - de aanwijzing buiten beeld - waar je normaliter kunt zien welke toetsen je daarvoor moet drukken?

Wie weet dit?

Verder wil ik een andere videokaartje in deze destop zetten. Eentje met een HDMI aansluiting. Kan echter niet een moderne videokaarten plaatsen omdat de hoogte van de behuizing beperkt is. Zal dus een videokaart van een kleinere afmeting moeten kopen.

Wie weet welk type kaart ik daarvoor moet gebruiken?

Julia

Reply to
Julia
Loading thread data ...

Op Sun, 6 Dec 2009 14:22:50 +0100, schreef "Julia" het volgende.

F10

Misschien dat een low profile kaartje past.

groetjes Henk

--
#Een reactie van de vraagsteller of een gegeven oplossing 
gewerkt heeft wordt zeer op prijs gesteld#
 Click to see the full signature
Reply to
~PCfreak©~

Ik niet, maar HP is best wel goed met gebruiksaanwijzingen op hun site online zetten, hoewel dit buiten de hobby.elektronica valt. Je hoeft alleen even in de searchbox je model in te voeren en op enter te drukken.

Een low profile kaart, bij de betere winkel te verkrijgen. Ook dat is geen hobby.elektronica, dus ik ga dit stukje van jouw thread even doorverwijzen met een followup.

--
Met vriendelijke groet,

Maarten Bakker.
Reply to
maarten

"Julia" schreef in bericht news:4b1bb032$1 snipped-for-privacy@news4us.nl...

'

DE F1 of F10 toets

formatting link

Maurits

Reply to
Maurits

Als ik jouw vraag lees, denk ik van niet, maar heeft je tv geen vga (blauw van kleur)-aansluiting? Peter

Reply to
metoo

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.