Re: Nog maar een keer Mijn TV

--
remove _nospam_ from the email address when replying to me directly
"Nieuwtje"  wrote in message
 Click to see the full signature
Reply to
Me
Loading thread data ...

Nou Wat ik zie is dat pootje twintig rechtstreeks het mf module inloopt (natuurlijk volledig ingeblikt en geheel vastgesoldeerd op/in de print. Ik kan de tv nog eens proberen, maar ja er zit overigens geen EXT op. Wel kanaal 0 of AV kanaal. Het mooiste zou het schema zijn, dan kan ik eventueel zien wat er aan de hand is. Maar ook dat heb ik na lang googelen niet kunnen vinden.

18 is gnd van het video in signaal? dan zou ik die dus naar nul hebben gegooid ipv naar + Hmmm tnx in ieder geval voor de reactie
--
Gr(oet)
Paul
Reply to
Nieuwtje

Hele goeie vraag, maar ik heb geen idee of ik een schema heb... Heb jij een typenummer? Of zie ik dat nou over het hoofd?

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
Maarten A.E.Bakker

Hallo,

Ik zou je misschien wel aan een schema kunnen helpen, het zou alleen makkelijk wezen als je het merk en type van de TV ook even hier post. Zijn zo verekte weinig helderziende tv-monteurs. :)

--
M.v.g. Martin de Vries
www.dvcweb.nl
Reply to
M de Vries

Het zal wel een Beko chassis zijn ofzo, want jouw typenummer wijst op Audiosonic, niet op Aristona...

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
Maarten A.E.Bakker

Aha toch een helderziendere Klopt! Mijn fout. Paul

Reply to
Nieuwtje

Het is inderdaad een audiosonic kt8755stx. Nu nog een schema.... :)

--
Gr(oet)
Paul
Reply to
Nieuwtje

"Nieuwtje" schreef in bericht news:bjl3ad$8bm$ snipped-for-privacy@news4.tilbu.nb.home.nl...

Wat is de spanning op poot 8 van je scart connector? Als ie hoog blijft (12 volt ) blijft ie in vcr stand. Heb je die weerstand van 1 k wel weggehaald? Ver wou ik opmerken dat je eerst je tv out van je videokaart had moeten aktiveren.. Misschien had je daarom eerst geen beeld.

Je zegt ook: "18 is gnd van het video in signaal? dan zou ik die dus naar nul hebben gegooid ipv naar + Hmmm" heb jij dus 12 volt op video in aangesloten?? Dan vrees ik het ergste..

Jopie

Reply to
Jopie

CQ CQ CQ Maarten?

1haf
--
Gr(oet)
Paul
Reply to
Nieuwtje

"Nieuwtje" REUTELDE MIJN SCHERM VOL in bericht

CQ CQ CQ Maarten?

is hij dan op te roepe of zo waar welke frequentie wat is zijn calletje ???

carlos

-- De maatschappelijke ladder is voor de meeste mensen een huishoudtrapje.

Reply to
carlos

Geen idee Carlito

--
73 1haf
Paul
Reply to
Nieuwtje

Ik heb ff 2 daagjes zonder internet gezeten, heb geen calletje maar weet wel wat CQ betekent :P

Ik heb nog geen gelegenheid gehad om het chassis te vinden van je TV, maar wat ook wel wil helpen is even kijken wat voor IC erin zit (TDA8362 ofzo komt wel veel voor) en daar dan het datasheet van te zoeken.

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
Maarten A.E.Bakker

Klopt, heel leuk is het toch niet zo , dat je tv niet werkt.... Ik probeer je alleen te helpen. Zonder schema kan je wel wat uitzoeken , waar de video-uit van scart naar toe gaat in het MF gedeelte zul je toch moeten zoeken.want dat signaal is ook nodig om gewoon TV te kunnen kijken.

Jopie

Reply to
Jopie

CQ betekent seek you of zoek je een kreet waarvan zendamateurs zich bedienen. En te zien aan de luidsprekers waarop bekoteknik geschreven, staat gaat het inderdaad om een beko-chasssis. Ik kom alleen op de hoofdprint aan de onderkant niks tegen behalve de waarschuwing in het voedingsgedeelte dat daar de blote 220 v spanning aanwezig is, maar geen chassis aanduiding. De volgende ic's zitten er o.a. in Geluidsprint: TDA 6610-5 en TDA 2616 (eindamp) Bij de lijntrafo zit een tfk TEA2029CVG en lijntor is een S2055N ? In de voeding zit een TDA 4605-2 Op de tuner zit een stickertje met rode opdruk 3402 PHC 3X9 451 Ook zit er een Siemens SDA 20563 A518 in. Op het tunergeheugenprintje? staat op de achterkant BEKO 58g192-01 Hierop zitten een SDA 5231-5, SDA5284-5TR en een UD 41466DC (rammetje?).

Ik ben benieuwd of je er een schema van hebt.

--
Groetjes
Paul
Reply to
Nieuwtje

Hier kan ik denk ik wel mee zoeken, maandag ben ik hopenlijk weer in de buurt van mijn schemacollectie.

--
Met vriendelijke groet,

   Maarten Bakker.
Reply to
Maarten A.E.Bakker

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.