Mooie, krachtige powersupply. doch,,,,

schema

Nee. Het was een prototype. Maar wel een echte! Met een echte CD-R. Ook de schijfes waren duur en alleen voor audio-professionals te betalen. Het eerste idee was het te gebruiken in studios etc.

En timing van 1986 tot 1994 klopt wel zo'n beetje voor philips snelheid.

P.

Reply to
P.
Loading thread data ...

Ik heb nog les gehad van van der wurf (ik hoop dat ik zijn naam goed onthouden heb) die meegewerkt heeft aan de CD ontwikkeling. Heb ik wel wat leuke dingen van gehoord.

Dat prototype heb ik gezien bij Philips, ik geloof afdeling CFT, op de Kastanjelaan eindhoven (bij dat koepeltje). Gigantisch veel onderdelen, helemaal met standaard ic's opgebouwd. En ik heb het even opgezocht: inderdaad in 1986. Ik weet niet wel type CD er gebruikt werd, of dat er een zwaardere laser gebruikt werd. Maar het was opnemen op een CD! Een echte, die kende ik echt wel want die waren er toen allang. Writables waren toen nog niet op de markt, dat klopt wel.

P.

Reply to
P.

Sorry, ik antwoorde op jou posting maar op de woorden van Gerard Bok. Die het over belastingen (vadertje staat) had in deze tread.

Hier ga ik eens mee aan de slag.

Reply to
Marco Polo

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.