kv-x2551D

Deze tv geeft na enige tijd als hij ingeschakeld is een beeld zoals op bijgaande link is te zien. (aanvankelijk speelt hij dus goed!!) Een aangesloten dvd speler afspelen via de scart ingang geeft geen problemen.

Wie weet waar te zoeken (in tuner gedeelte ?, of kan het ook elders zijn)

formatting link

vr gr

Reply to
Frans Eilers
Loading thread data ...

Klinkt als een warmte probleem in een of ander video trapje. Ga eens aan de gang met warmte (fohn) of koudespray. Heb je het ding zo te pakken. Kijk wel uit dat je niets raakt als de TV aan staat...

Reply to
Marco

"Frans Eilers" schreef in bericht news: snipped-for-privacy@posting.google.com...

Dat is voor mij een heel bekende kwaal. De kanaalkiezer enz. staat bij dit toestel op een losse insteekprint? Deze print moet je er dan even uitnemen. Onderaan met een lange schroevendraaier enkele plastic nokjes opzij drukken en hem er zo uit proberen te krijgen. Let er wel op, eerst die 2 klinkertjes van opzij uit te halen. En nog een massadraad naar de beeldbuis los te nemen. Dan dat mooie vierkante blikje met 2 dekseltjes. Dat moet er even uitgesoldeerd worden. Dekseltjes er af. Alle massapunten goed doorsolderen. Ook de overige soldeerpunten nalopen, in het byzonder van de mf-trafootjes, die in dit blikje aanwezig zijn. Als dit alles met het nodige verstand is volbracht, dan kan het niet anders of de kwaal is verdwenen.

Reply to
Janv.Gelderen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.