Indbygningskasser

Hej

Kender nogen et sted hvor man kan købe mindre indbygningskasser til konstruktioner med et LCD display (2 x 16 linier og 4 x 20 linier). Jeg er ude efter kasser hvor der er lavet hul til displayet og som ser nogenlunde prof ud. Det er udelukkende metalkasser jeg er ude efter. Bl.a. skal jeg ha bygget denne konstruktion:

formatting link
i kassse (bladr lidt ned på siden for at se størrelsen).

Mvh, Brian

Reply to
Brian
Loading thread data ...

Brian skriver:

Ingen steder, da størrelsen på displays varierer.

Men kan du bruge nogle metalkasser (malede), hvor der er display, frontfoile og tastatur - men så om er begernet til panelmontering

8hullerne er på den store flade side - låget i dit tilfælde) og bor du i nærheden af Hammel er du velkommen til at komme forbi efter en fin kasse til et Vestas styrepanel, der passer lige præcist til et 4x20 char. Der er også netbrønd i bunden, hvis du vil have strøm ind og du kan evt selv bygge det følsomme elektronik ind i en mindre metalkasse invendigt i den kasse jeg har (en del af).

Klaus

--
 Modelbane Europas hjemmeside: http://www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
   Modeltog, internet, gratis spambekæmpelse, elektronik og andet:
 Click to see the full signature
Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Køber du printene ved Elektor, eller får du dem selv lavet?

Mvh Hauge

Reply to
Hauge

Mit print er fra 2CPU, og ellers er det blandet hvordan jeg får lavet print.

Mvh, Brian

Reply to
Brian

Ok, det var bare at 2CPU ikke har flere print, efter hvad han skriver, da det er overgået til Elektror. Men kunne sagtens bruge nogle stykker af selve HF-printet, resten har jeg ikke noget at bruge til.

Mvh Hauge

Reply to
Hauge

Hej Hauge,

Prøv at sende en føler ud til oz1ete. Jeg købte nogle "hf-print" svarende til oz2cpu's på Amatørtræf Fyn forrige år på Silkeborg-afdelingens stand. (Det er dog en anden kreds fra Analog Devices der benyttes i det målehovede.)

Vi kan evt fortsætte i hamradio gruppen

/Lars

Reply to
Lars Peter Larsen

Lidt ærgeligt, da jeg har købt nogle AD8307'er.

Tror jeg gentegner 2CPU's print og får det lavet til print. Vil have lavet et SWR-meter, en spectrum-analysator og en antennetester, så der er nok at gå igang med ;)

Er hermed sket, da jeg x-poster til elektronik og hamradio med fut til hamradio.

Mvh Hauge

Reply to
Hauge

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.