FPGA'er Hvad er et godt kit?

Hej alle,

Jeg har læst en del om VHDL og vil gerne i gang med at lege med det på hardware niveau nu, men jeg mangler noget hardware for at komme i gang. Hvor kan man få et godt begynder kit og hvad koster det? Jeg har firma, så jeg kan handle med de fleste. Faktisk er jeg også studerende... måske findes der firmaer villige til at "støtte" folk under uddannelse?

Jeg kunne godt tænke mig et kit med en Xilinx Spartan eller noget i den størrelse. Mit første projekt skal være en frekvenstæller, hvor der udover tæller delen skal smides en microcontroller i et hjørne af FPGA'en til udlæsning til display og indputs fra tastatur.

Jeg har fundet både en AVR og PIC core til VHDL, så bare rolig jeg skal ikke skrive den helt fra bunden.

Mvh Jan Thøgersen

Reply to
Jan Thogersen
Loading thread data ...

Umidlbart lyder det som lidt overkill til dit projekt. en CPLD kunne klare jobbet. Men hvis du skal bruge et alsidigt FPGA kit ville jeg vente på "Spartan-3E FPGA Starter Kit" til 150$

formatting link
hvis du ikke kan vente så ville jeg nok vælge "Digilent Spartan-3 Starter Board (210-044)" til 99$ men der er kun 200k gates så der bliver nok ikke meget plads til overs med alle de CPU cores du har planlagt.

Reply to
Andreas Beier

Spartan 3 dev kit koster 100 USD+s&h, og virker fortræffeligt.

formatting link

Engang hævdede de, at EDK 6.2 skulle følge med (dog vist nok kun i en eval udgave); men den er nu aldrig ankommet her..

Hvorhenne? Dem kunne jeg godt være intersseret i. Ellers er der jo også Xilinx's 8-bit PicoBlaze. Jeg har dog ikke selv brugt den (endnu).

//michael

--
Instead of email, use this: http://mtech.dk/thomsen/contact.php
Reply to
Michael Thomsen

formatting link

Du kan finde en del ved ag google med "PIC VHDL"

eller evt kigge på:

formatting link

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Reply to
Jan Thogersen

Tak for linket, det ser nyttigt ud :)

//michael

--
Instead of email, use this: http://mtech.dk/thomsen/contact.php
Reply to
Michael Thomsen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.