Quadro dvd-844 disk error

Gore navedeni dvd player mi baca disk error za sve vrste diskova .. dvd, cd, przeni, original ... nije bitno Ima li netko neki trivijalni savjet ili da ga lansiram pravac otpad (jer s obzirom na cijenu cist sumljam de se isplati popravljat) i bacim se u potragu za nekim novim.

Hvala. Pozdrav.

Reply to
mladen.rupcicOBRISI
Loading thread data ...

Probaj rastaviti ure?aj i otvoriti DVD-drive. Pogledaj je li za?tekala osovina step motora. Na toj seriji je to standardni kvar i kad ga odnese? u servis oni to naprave, malo podma?u i vozi dalje. Meni se desilo u garanciji. Od tada radi ve? godinu dana bez kvara.

Reply to
Crni

Ok probat cu .. vec sam ga raskapao i onak na prvi pogled glava se pomice dok radi seek po disku. Danas ga bum opet raskopao i probao sve podmazati. Nis me ne kosta.

Hvala.

Reply to
mladen.rupcicOBRISI

Ako se ne varam quadro ima garanciju tri godine na sve, pogledaj mozda ti jos vrijedi. Nije da je neka lova ali briga me, ja bi nosio na servis.

Reply to
Crni

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.