DVD player

Do¹ao mi pod ruke neki Evertonov DVD player koji ne prepoznaje CD-e i DVD-e (dojavljuje BAD DISC gre¹ku). Na izlazu svitchera je 5V OK, ali +12V i -12V su zapravo +9,5V i -9,5 V. Ja pretpostavljam da bi to mogao biti uzrok neispravnog rada DVD-a ali bi volio da mi to netko sa iskustvom potvrdi prije nego idem mijenjat dijelove switchera.

BTW elektroliti izgledaju OK, ali svi skupa ko¹taju 10 kn pa mi ih nije problem zamijeniti.

Reply to
Hector
Loading thread data ...

Dosao mi pod ruke neki Evertonov DVD player koji ne prepoznaje CD-e i DVD-e (dojavljuje BAD DISC gresku). Na izlazu svitchera je 5V OK, ali +12V i -12V su zapravo +9,5V i -9,5 V. Ja pretpostavljam da bi to mogao biti uzrok neispravnog rada DVD-a ali bi volio da mi to netko sa iskustvom potvrdi prije nego idem mijenjat dijelove switchera.

BTW elektroliti izgledaju OK, ali svi skupa kostaju 10 kn pa mi ih nije problem zamijeniti.

Reply to
Hector

DVD-e

i -12V

Bez obzira jel' to uzrok ili ne, ako ga misli¹ osposobiti, napone mora¹ rije¹iti! Btw. Za sam optièki pogon su bitni samo +5V i +12V....Promjeni prvo samo za

+12V pa vidi
Reply to
vaso

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.