problemi sa telefax-om

Petnaestak godina star panasonix kx-f230.

Kada posaljem nekome fax ovaj ne primi dokument nego neko srafirano polje, kao da je cijeli dokument ispunjen tzv "snijegom" poznatim sa TV-a kada nema prikljucene antene..

Prvo sam pomislio ono sto i svi vi ostali, da je problem u optici, dakle dijelu koji skenira dokumenat. Ocistio sam ga detaljno, no i daljeisti problem. Zanimljivo je da kada pokusavam iskopirati nesto, kopiranje radi ko zmaj. Mogu i primiti fax, no kad ga posaljem dobijem "snijeg" bez ikakvih barem kontura poslanog dokumenta.

Ima tko ideju u cemu bi bio kvar ?

Reply to
paskal
Loading thread data ...

kvar je malo cudan za pocetak nahrani ti njemu mrezno napajane sa novim elkacima pa ce se vidjet dalje to je star stroj i kondovi se moraju promjenit

Reply to
srele

da se nadovezem na pitanje o faxevima... imam jedan samsungov fax, i pored njega panasonic bezicni telefon koji mu radi smetnje, tj kad dignem slusalicu na faxu, cujem pucketanje, krcanje i sl. kako to "ubit" (ideje, osim da fax umotam u alu-foliju)?

--
I am Locutus of Borg,
Your life as it has been is over,
 Click to see the full signature
Reply to
Locutus of Borg

ako je u pitanju DECT problem zna rijesit udaljavanje bar metar od baze

Reply to
srele

Dana 10.06.2009. 11:00, srele lupi chelom po tipkovnici i nastade ovaj tekst:

mislim da je DECT (star je nekih 5-6 godina) hvala za info, probat cu nac neko drugo mjesto za fax (ili bazu), trenutno je razmak 30ak cm...

--
I am Locutus of Borg,
Your life as it has been is over,
 Click to see the full signature
Reply to
Locutus of Borg

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.