kupujem prekidac

koji ide u atx kuciste a preko kojega se pali kompjuter. znaci ne onaj klasicni on-off (kao u at kucistima) vec onaj kontaktni zajedno sa pripadajucom zicom koja vodi do maticne ploce. pitao u chipoteci pa nemaju. ako tko ima slucajno strgano kuciste i voljan mi je ustupiti prekidac za razumnu cifru bio bih jako zahvalan.

samo zagreb. molim ponude na mail

--
Please, remove REMOVE_THIS in reply
Reply to
Drazen
Loading thread data ...

nemaju.

a sta ustvari tebi treba? treba ti nesto da palis ATX napajanje koje vise nije u kompu, ili pak zelis paliti komp sa ATX napajanjem u sebi?

u prvom slucaju ti moze posluziti i "obican" prekidac - jer moras spojiti brijem zelenu i crnu zicu... (ovo nek jos netko potvrdi), a ako pak mislis da ti je otisao prekidac u kompu - kojim "palis" komp? spojis za probu reset tipku umjesto njega... jer taj "prekidac" je obicno tipkalo... npr kao onaj kojim otvaras ladicu od cd-a

Reply to
ljb

ljb se obrecnu i izusti:

meni treba takav tip prekidaca (reset) da taj isti komp mogu paliti a da reset ima svoju funkciju. caka je u tome sto je to stari komp koji je u at kucistu ali mu maticna moze i preko atx napajanja (ne mogu promijeniti kuciste kada maticna ima at formu). promjenio sam napajanje (iz at u atx, zbog ocitih razloga) ali mi sada fali prekidac jerbo stari prekidac sa at napajanja ne pase a i nemre se skinuti bez cvikanja. posto je i staro napajanje ok ne zelim ga bezveze cvikat ako ne nadjem alternativu.

Reply to
Drazen

U Chipoteci tra¾i TIPKALO.... Krivo si tra¾io (zapravo dobro), ali oni dabrovi tamo ne znaju malo razmi¹ljati....

Reply to
Mile

a bas su tulipani. meni je bilo cudno da nemaju ali valjda covjek zna. i jos mu opisem kaj je to i na kojem principu i tralala i tip se kune da on to nema (naravno da sam trazio bez zica i konektora). hvala, budem probao kroz tjedan

Reply to
Drazen

Da li imas TURBO tipku, mozes i nju koristiti?

Reply to
mladen

mladen se obrecnu i izusti:

ne, samo reset i on/off koji to vise nije

Reply to
Drazen

at

TURBO tipka nije "tipkalo" - nego isto klasicni prekidac (on, off) - ako se sjecam dobro

Reply to
ljb

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.