kondenzat iz klime

koliko je provodljiv? sam destilat bi trebao biti dosta dobar izolator, ali pomjesan s cesticama iz zraka, mozda i nije tako.

unutrasnja jedinica mi pljuje vodu po monitorima i kompovima pa da li se brinuti ili ne...

Reply to
Dakky
Loading thread data ...

Dana Tue, 29 Jun 2021 22:00:55 +0200, Dakky napis'o:

Kondenzat bi trebao biti izolator, jer bi trebao biti kao i destilat. Ali, pitanje je zivi li u njemu netko. A, razvoj gljiva u monitoru ili kompu nije bas nesto pozeljno.

Reply to
Nikolaj Lazic

Naravno da se treba brinuti. Ne samo radi voda+struja=smrt kombinacije, nego i zato sto je to indikator zastopanosti, koji se najcesce dogodi tek kad je klima toliko prljava da vec godinama prije toga je ispod svakog zdravstvenog standarda (gljivice, pljesni itd) i aktivno ti unistava zdravlje (jel' kihnes kad dok udahnes taj zrak?)

Obzirom sam upravo cistio unutarnju resetku klime (sa uredno svaki tjedan ciscenim filterima cijele prosle sezone!) sa bijelom pjenom i destiliranom vodom, sudeci po tamno-sivoj vodi koja je curila van sam prilicno uvjeren da taj destilat nije niti prilizno destilirana H2O.

A pozar jos manje - cak i da iz klime kaplje 100% cista destilirana voda, vjeruj mi da npr. unutrasnjost monitora nije niti priblizno nije sterilna okolina bez mrvice prasine...

--
Opinions above are GNU-copylefted.
Reply to
Matija Nalis

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.