video-recorder loopt niet sychroon met JVC-camcorder

Ik heb een Philips vr 702 matchline video-recorder(uit 1992 maar werkt perfect)en een JVC grd-500 digitale video camera. Nu wil ik oude vhs banden met vhs camera opgenomen overzetten naar dvd. Ik laat dit via de digitale JVC camcorder lopen omdat die perfect in avi-kan opnemen zonder kwaliteits verlies!

Het gekke is dat de truck wel lukt met elke willekeurige heel oude of moderne video-recorder, (heb ik uitgeprobeerd,bij mijn heel oude Siemens en bij vrienden)je krijgt gewoon beeld op je lcd schermpje), maar bij mijn destijds duur gekochte matchline krijg ik vertrokken beeld. Omdat hij dus stereo en long-play aankan is deze recorder de moeite zeker waard en ben ook niet van plan een nieuwe te kopen.

Bij JVC zeiden ze dan moet de "sinck" aangepast worden van beide apparaten!

Weet iemand wat dit is en hoe dat dan wel in zijn werk gaat?

Nu heb ik vandaag toch een nieuwe gekocht n.l. de Samsung SV-661X Stereo 6 koppen en heb verdorie hetzelfde probleem! Ik heb dus ook die heel oude Siemens (zeker ouder dan 15 jaar mono kan geen LP) en die geeft verdorie een goed signaal richting jvc-camcorder! Leuk voor mono-banden en SP banden maar als ik bandjes met LP of stereo wil overzetten via de JVC naar AVI zonder kwaliteitsverlies dan heb ik daar dus ook weinig aan!

Ik ben ten einde raad, hoe moet ik dit trekkerige beeld wegkrijgen en wie kan mij helpen!!!Is het echt onmogelijk een digitale camera aan te sluiten op een moderne video-recorder???

Alvast bedankt!

Groetjes Ruud!!

Reply to
ruud
Loading thread data ...

Long play, is toch een recorder die zijn banden langzamer laat draaien om zodoende langere opnamen op eenzelfde band te kunnen zetten? Misschien schuilt daar je Sync probleem wel in...

Reply to
Morpheus

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.