Sony TV

Ik heb nog een Sony TV die vandaag geen beeld meer geeft (ongeveer 8 jaar oud). Het beeld ging langzaam naar elkaar toe met rare kleuren en was toen verdwenen.

Bij het aanzetten springt het rode lampje nog wel aan en hoor ik kort nog wat beeldbuisgeruis (beetje statisch). En het geluid doet het nog wel.

Wat denken jullie, is dit reparabel?

Ineke.

Reply to
Ad Dee
Loading thread data ...

Hangt ervanaf, geef eens wat relevante informatie over het toestel.

--
Met vriendelijke groet,

Maarten Bakker.
Reply to
maarten

Het toestel is een Sony KV-25F2D, gemaakt in de U.K. Is een triniton kleurentv met dolby-speakers.

Reply to
Ad Dee

Ik denk dat er een draadweerstand los is gekomen van de print in het voedingsgedeelte. sommigen uitvoeringen hebben eentje die nogal warm wordt en na zoveel jaar los komt van de print en dan is er geen beeld/geluid meer. Kijk eens goed onderop de print of je geen zwarte plekken of onderbrekingen ziet. Dit komt vaak voor bij de sony's

"Ad Dee" schreef in bericht news: snipped-for-privacy@4ax.com...

Reply to
EdTec

Ik zou een los contact verwachten op de beeldbuisvoet. Over het algemeen is het handig om ook een typenummer te vermelden, dat misschien iemand nog iets te binnen schiet wat misschien toestelspecfiek is.

--
Met vriendelijke groet,

Maarten Bakker.
Reply to
maarten

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.