Compaq TFT wit beeld

Mijn compaq TFT 5010 geeft alleen nog maar een wit beeld; wel licht dus. De aan/uit schakelaar reageerd wel normaal (ook ledje; groen wanneer pc aangaat). Wie weet raad? of heeft er iemand een schema ?

Alvast enorm bedankt en groeten, Rinus

Reply to
Rinus
Loading thread data ...

aangaat).

Een tijdje terug had ik een Compaq TFT5000 staan, maar wel met andere symptomen. Wat opviel was dat er enorm veel rotte SMD elco's in zaten (hoge ESR). In dit geval kon het problem opgelost worden door een aantal elco's ter vervangen.

-- Peter van Merkerk peter.van.merkerk(at)dse.nl

Reply to
Peter van Merkerk

ik heb een TFT 8080 gehad en idem zeer slechte condensators!! met resultaat voeding vervangen dure grap maar was in garantie , achteraf blijkt dat ze niet zo best zijn en meermaals voorvalt "Rinus" schreef in bericht news: snipped-for-privacy@posting.google.com...

aangaat).

Reply to
js

"Rinus" schreef in bericht news: snipped-for-privacy@posting.google.com...

aangaat).

Ik vermoed dat het flexcabeltje los zit van het main board naar de lcdpanel toe. En anders is het printje op de panel defect. Die hoort bij de panel en is niet los te verkrijgen..

Jopie

Reply to
Jopie

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.