chinese koptelefoon

Ze doen het maar even goed, maar dan begint de ellende kabelbreukje, nokje afgebroken, oorschelpje kapot, regelschuifje zit vast.........

ingekorte snoertjes, soldeerherstellingen, plakbandreparaties en dergelijke was ik zat.... Nadat het zoveelste chinese baggerproduct een kort leven beschoren was dacht ik.

"'Nou moet ik maar eens stoppen met die gammele troep en een goeie kopen en daarbij niet op een paar centen bezuinigen"'

Het werd een Sennheizer HD 555, ruim 160 euro...... een degelijk duits product van topklasse waar je je niet voor hoeft te schamen toch?

Toen ik er mee thuiskwam ontdekte ik in hele kleine lettertjes onder op de doos:

Made in China............

Ai........... weer niet goed opgelet.

Als dat maar goed gaat

Reply to
Willem van Zeijl
Loading thread data ...

Met de juiste kwaliteitscontrole wil het nog wel eens lukken om een goed product uit China te halen, dus je hoeft niet vantevoren al te wanhopen. Tenslotte zitten er geen elco's in.

--
Met vriendelijke groet,

Maarten Bakker.
Reply to
maarten

Het maakt wellicht wel verschil of het ding naar Chinese of naar Duitse normen gemaakt is.

Ik koester hier nog steeds een oude SONY MDR V2 (digital) die mijn Sennheisers HD414 en HD424 compleet achterliet. Zelfs in mijn 65 jaar ouwe oren (met een door de leeftijd uiterst beperkt frequentiebereik) klinkt het ding nog steeds helder en open.

--
Met vriendelijke groeten,

Ben Doedens
 Click to see the full signature
Reply to
ben doedens

Je had een boel geld kunnen besparen. met de Superlux HD 681.

None, 10-30000 Hz, Design: Full Size, Type: Headphone, Acoustic Seal: Semi Open, Headphone Frequency Response: 10-30000 Hz Hz, Impedance: 32 ohm ohm, Sensitivty: 98 dB/1mW dB/1mW

Zie onderstaande link.

formatting link
Deze heb ik ook en klinkt werkelijk fantastisch. Het is een imitatie van een heel veel duurdere AKG.

Nog meer info met filter is hij nog meer fantastisch! (ja het klinkt ongeloofwaardig maar je moet het horen!)

formatting link

Reply to
(on)wijs man

Ik heb een man gekend in Duitsland, die maakte in zijn fabriekje mooie kistjes voor micrometers. Op die kistjes stond "made in Germany". De micrometers kwamen uit China, maar dat had je al geraden.

HWtn

Reply to
HWtn

WVZ> Toen ik er mee thuiskwam ontdekte ik in hele kleine lettertjes WVZ> onder op de doos: WVZ> WVZ> Made in China............ WVZ> WVZ> Ai........... weer niet goed opgelet.

Wat maakt het uit of de doos in china gemaakt wordt... ;)

--
... Waar gehakt wordt, is het woensdag
--- Sylpheed 2.4.5 (GTK+ 2.12.0; i486-pc-linux-gnu)
 Click to see the full signature
Reply to
Martin Meijerink

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.