[CHARTER] handvest nl.hobby.elektronica [maandelijks bericht, september 2022]

nl.hobby.elektronica - De elektronica als hobby.

CHARTER: nl.hobby.elektronica

nl.hobby.elektronica is een ongemodereerde nieuwsgroep voor de elektronicahobbyist. Discussies over de theoretische achtergronden van de elektronica, de werking en de reparatie van elektronische apparatuur en het zelf bouwen van elektronische schakelingen aan de hand van schema's. Net als in geheel nl.* is het posten van binary's verboden, deze kunnen bijvoorbeeld op homepageruimte geplaatst worden. Advertenties zijn ook niet toegestaan, deze dienen in de nl.markt.*-

EINDE CHARTER.

---------

Aankondigingen van en voorstellen over nieuwe groepen vindt men in de nieuwsgroep nl.newsgroups.announce.

Een overzicht van Nederlandse nieuwsgroepen is te vinden in de nieuwsgroepen nl.newsgroups, nl.newsgroups.announce, nl.internet.welkom en soc.culture.netherlands met de titel "De Nederlandse nieuwsgroepen (nl.*)".

---------

die beginnen met "nl.") luiden:

o Berichten mogen geen binary's bevatten. Je dient je bericht in platte tekst op te stellen. Dus berichten in HTML-formaat zijn ook niet toegestaan.

o Als je wilt dat je bericht in meerdere groepen verschijnt, dien je het te crossposten. Praktisch gezien zijn crosspostings naar meer dan vijf groepen meestal onzinnig en ongewenst.

Reply to
- charter -
Loading thread data ...

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.