2d of 3d

3d lijkt me erg vervelend telkens met zo'n brilletje, wie heeft hier ervaring met 3d televisie?
Reply to
wilma
Loading thread data ...

ik heb er geen ervaring mee maar stond onlangs ook voor die keuze en heb 2D genomen en ben achteraf blij want 3D is vermoeiend kijken. ook de keuze wat voor TV, een plasma lcd led of beamer heb ik plasma genomen want de kleuren zijn zachter en rustiger dus ontspannen kijken maar stroomverbruik iets hoger. Ook wat voor poespassen er al bij kunnen, heeft invloed op de prijs. Denk aan ub of geheugenkaart aansluiting, bluetooth, Dlna server,digital en dolby geluid, surround processor, a- b of c-tuner, Zelf heb ik een geweldige thuisbioscoop en had alleen een TV als monitor nodig en koos voor een plasma 125cm van een koreaan

succes Ebeltje.

Reply to
Ebeltje

Philips had indertijd ook een 3D TV die zonder bril werkte. Hoewel in eerste instantie vrij indrukwekkend, moest je er precies goed voor zitten voor het 3D effect, verschoof je je hoofd een beetje ging het 3D effect weg. Dat wordt vrij snel erg vermoeiend. Na een paar minuten is het nieuwtje eraf en dan is eigenlijk alleen maar irritant. Persoonlijk vind ik een 3D film kijken met een brilletje minder vermoeiend, al bevalt ouderwets 2D mij ook nog steeds prima.

Reply to
Dombo

knip

Bij een plasma Tv kan je de door de EU verplichte stroombegrenzer uitschakelen door als landcode een niet EU land te nemen. Dit heeft als voordeel dat de "kleur" wit echt als wit wordt weergegeven. De zwitsers zullen wel geweten hebben dat de EU niet zaligmakend is want mooie wiite bergtoppen grauw afbeelden is een verkrachting van de natuur. Daarom zijn ze geen lid geworden !!!

Reply to
Ebeltje

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.