Spice model af BLDC motor?

Hejsa

Jeg er på udkig efter en model til børsteløs DC motor til pspice. Jeg skal have lavet en motorstyrring til sådan en fætter. Jeg har forsøgt at google efter den men men det er mest driverkredse jeg støder ind i. Helt præcist er det en EC 45 flat motor fra Maxon Motor jeg skal have simuleret. Nogen der ved hvor jeg kan finde en model?

- Lars

Reply to
Lars Kristensen
Loading thread data ...

Jeg tror IKKE du kan finde en model for Maxon's motor. Du må igang med at lave den selv. Databladet indholder alle oplysninger om elektriske og mekaniske parametre. Brug PSpice analog behavioral modelling, så går det lettere. Men det kræver at du forstår fysikken i motoren.

Her er et sted at starte med en almindelig DC motor.

formatting link

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Fysikken i almindelige DC motore er jeg nu godt med på, men en BLDC motor er jo lidt anderledes. Det er mere det at lave custom made modeller i spice der er the tricky part. Jeg har ikke haft det store behov for custom made modeller før, så det er ikke noget jeg har gjort det i. Jeg håber at kunne finde en model for en anden 3 polet BLDC motor og derefter kunne tilpasse den for at undgå for mange fejl.

Takker. Den vil jeg læse i morgen når jeg er lidt mere vågen. Det kan være det kan hjælpe mig igang med at lave mine egne modeller.

- Lars

Reply to
Lars Kristensen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.