Software og teknisk information

Er der nogen der kender denne eprombrænder

STAG PP39 fra omkring 1990 - 1991

formatting link

Skulle der være nogen der har haft sådan en eller har kendskab til hvor eller om der er lavet software til anvendelse sammen med Windows XP.

Jeg har software til den men det vil ikke køre under XP

STAG COM 1 ver 5.4 til DOS STAG COM 1 ver 5.5 til DOS STAG COM 1 ver 7.1 til DOS STAG COM 1 ver 7.3 til DOS STAG COM 1 ver 8.4 til DOS STAG COM 1 til Windows 3.x STAG COM 1 til Windows 95

Den jeg mangler skal kunne køre under windows XP så er der nogen der har lidt information omkring dette er jeg meget int. i at få det til at køre.

/ Qbic

Reply to
News - [6400]
Loading thread data ...

Den Wed, 18 May 2005 10:28:43 +0200. skrev News - [6400]:

Hvis den skal sættes til par porten. Har programmerne ikke mere direkte acces til denne i xp. Dette kan omgåes ved at installere følgende driver

formatting link

Alternativt anskaf en gammel bærbar med win95 sp2 det virker bare

--
Med venlig hilsen

Christian Treldal
Reply to
Christian Treldal

"News - [6400]" skrev i en meddelelse news:428afcc4$0$78283$ snipped-for-privacy@dreader1.cybercity.dk...

Jeg var i begyndelsen af 90'erne ansat i en udviklingsafdeling, hvor vi havde en sådan stående og samle støv fordi vi havde fået en ny smart Data I/O, så jeg tror den er ældre :o)

Det er temmelig utænkeligt at der skulle være skrevet Win XP software til en så gammel brænder.

Hvorfor finder du ikke en udrangeret PC som bare kan kører DOS og så bruger den sammen med brænderen? Jeg har selv en ældre PC stående til at trække noget af mit gamle isenkram, da min nye PC ikke er forsynet med ISA-slots :o)

Reply to
Allan Soerensen

"Christian Treldal" skrev i en meddelelse news: snipped-for-privacy@fjernmig.taarnkammeret.dk...

Den tilsluttes via seriel-porten (så download tager lang tid) ;o)

Reply to
Allan Soerensen

Takker for svar.

Det er ikke en eprom brænder der kører parallel men der i mod på comporten, men problemet er den at STAG ikke supporterer brænderen længere og derfor er der ikke kommet nye programmer der kan køre under vindows XP.

Det jeg søger er.

Et andet programeringsprogram som kan håntere STAG PP3x og PP4x serien, jeg har fundet et der godt kan læse fra brænderen, men den vil ikke programere over på den igen da den sikkert ikke har den fornødne styringskoder til dette, jeg vil prøve at skrive til folkene bag programmet og foreslå at der laves en version hvor man kan indsætte styringskoderne.

/ Qbic

Reply to
News - [6400]

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.