PIR sensor til alarm

Hej Gruppe jeg skal skifte 4 PIR sensorer i en husalarm til en type som ikke trigger på husdyr, "pet følere". Den nuværende sensortype hedder "LiteOn 55" og der er følgende betegnelser på klemrækken på printet: TAMP / NC / +Vin / GND / RLY / NC. Har søgt lidt på nettet og kan ikke finde denne sensor. Til gengæld kan PIR sensorerne findes billigt rundt omkring. Er der nogen som kan svare på om en PIR føler er et standardprodukt som uden videre kan udskiftes, eller er der noget jeg skla være opmærksom på ? På forhånd tak.

Karsten Madsen

Reply to
Karsten Madsen
Loading thread data ...

"Karsten Madsen" skrev i en meddelelse news:4378c7ad$ snipped-for-privacy@news.wineasy.se...

Hej Karsten! Du kan sagtens købe andre og sikkert også billigere PIR sensore som du kan sætte på din husalarm.. De betegnelser på skruklemmen er også standard betegnelser, så der ikke noget at være i tvivl om, blot skal du være opmærksom på at de typer du køber kan indstilles så det ikke giver alarm når din hund/kat går omkring.

mvh Allan

Reply to
allan

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.