Olimex, Priserne har da fået et gevaldigt nøk op??

Sidder lige og kigger på Olimex´s hjemmeside, og opdager at priserne på dobbelsidet print 100x160 er da steget ganske voldsomt siden jeg sidst bestilte...

Jeg kan ihvertfald ikke mindes at jeg nogensinde før har betalt 33US$ for et enkelt dobbelsidet print.....

Nogen der har bemærket det samme, eller husker jeg forkert?

Mener da at huske jeg har givet mindre end 24$ for print for bare nogle få måneder siden?

Mvh Henrik

Reply to
Henrik Mortensen
Loading thread data ...

Tjaaa... de er stadig snot billige ;) og forståeligt de har hævet prisen lidt, den har jo været fast i godt 3-4 år eller rettere så langt jeg kan huske tilbage.

--
VH
Lars Molnit
 Click to see the full signature
Reply to
Moller

Ja, jeg kan heller ikke se noget ondt i det, ikke mindst da de afregner i amerikanske dollars, uden at de selv ligger i USA. Så med det fald dollaren har taget, kan jeg så udemærket godt forstå prisstigninger.

M.v.h. Mikael

--
Mikael Ejberg Pedersen
http://www.ejberg.dk
Reply to
Mikael Ejberg Pedersen

Jeg ser skam hellerikke noget ondt i det, jeg blev bare lidt overrasket over den relativt store stigning. Det er stadigt billigt, ingen tvivl om det.

Mvh Henrik

Reply to
Henrik Mortensen

Jeg håber de bruger den ekstra protit på at få gang i deres 4-lags projekt igen... Og så måske gå i 6/6mil =)

/Anders

Reply to
Anders F

Til at starte med bare 6mil, den vil jeg glæde mig mere over da det gør mine gerberfiler til El-print og Olimex har samme regler ;)

Derved kan jeg bruge El-print til hastesager, og Olimex, hvis jeg kan vente 3-4 uger, men i stedet ha prisen som vigtigste faktor.

4-lags syntes jeg tit, at selv om man er fristet til det, så kan man undgå det med lidt omtanke omkring placeringen på printet. Men jo det blir svære at holde sig på 2 lags, når der skal mere og mere ned i samme æske ;)
--
VH
Lars Molnit
 Click to see the full signature
Reply to
Moller

Ja, ville ikke være værst!

4-lag er to ting. Hvis det kører stærkt en god forsyning og reference til microstrips. Hvis det kører langsommere i reglen bedre EMC forhold - og specielt lettere udlæg! Jeg har netop omlagt en konstruktion fra 2 til 4 lag (og nogle flere komponenter). Det tog ca. 1/3 af tiden anden gang. Men OK det første var også tæt. Med 3-4 lus var der sparet meget tid ;-)

Tja. Til de små styktal kan jeg i hvert fald ikke holde min timeløn. Eller rettere: SÅ sjovt er det heller ikke at lægge print ud ;-)

Mvh. Anders

Reply to
Anders F

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.