Mangler lyd i den ene side af TV: Beovison LX2802

Jeg har haft et Beovision stående et stykke tid, som ikke kunne tænde. Har nu endelig fået repareret afbryderen, men nu er der pludselig ikke lyd i højre side. Det har ellers fungeret uden fejl de sidste mange år.

Spørgsmålene er så:

  1. Har det noget at gøre med min rep af afbryderen? Udgang til hovedtelefoner sidder jo på samme print som afbryderen. Synes dog ikke jeg har rodet særlig meget, og har bippet hovedtelefonstikket igennem. Det skulle være OK.
  2. Ellers, hvad kan der så være galt? Hvor skal jeg starte med at lede?

pft Kåre

Reply to
Kåre
Loading thread data ...

Hej!

Kåre wrote: ...

Undersøg først om der er lyd i højttalerne via scartstikket.

--
Mvh, Kim Voss Schrader
Reply to
Kim Voss Schrader

"Kim Voss Schrader" skrev i en meddelelse news:445479c6$0$15786$ snipped-for-privacy@news.sunsite.dk...

Det er der. Jeg har tjekket stik og kabler, både signalkabler, højttalerkabler, og ledningerne ned til hovedtelefonudgangen. Det ser OK ud. Har også målt højttaleren til 7,2 ohm, så den er vist heller ikke stået af.

Hvad nu?

Kåre

Reply to
Kåre

Hej!

Kåre wrote: ...

Alt dette behøvede du jo ikke undersøge når der er lyd på via scart(!).

Anyway, så ville jeg nok gå igang med et skop og diagram. Jeg kan ikke mindes at have lavet sådan en fejl i en LX'er, men een gang skal jo være den første. Find lydvejen og se hvad der sker når du følger signalet.

--
Mvh, Kim Voss Schrader
Reply to
Kim Voss Schrader

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.