Læsning (forstå) af et datablad

Hej

Der er helt sikkert mange her i gruppen der er meget bedre til at læse datablade end jeg, så hvis en eller flere af disse ville være så venlige at finde et datablad på en TDA2616 kreds og kikke på det og så se om de kan forklare mig hvorledes man bruger ben 2 ?

--
Mvh Max
Reply to
Max
Loading thread data ...

Max skrev:

Mute funktion. Hvis der er mere en 300µA ind på ben 2, mutes kredsen.

--
Hilsen Mikkel Lund
"Sund fornuft, har aldrig stoppet en tosse"
 Click to see the full signature
Reply to
Mikkel Lund

"Max" skrev i en meddelelse news:46d86fea$0$15872$ snipped-for-privacy@dtext01.news.tele.dk...

En antagelse: Der er virtuelt 0V på indgangene på Op-ampen. Det medfører at der skal løbe en strøm på 300uA gennem 4kOhm. Det giver at spændingen på pin 2 skal være over 1,2V for at kredsen er mutet.

--
mvh Uffe
Reply to
Uffe Bærentsen

Ja Max den her er ikke beskrevet mhp. at nogen skal kunne forstå det ;-)

------- snip --------- A special feature is the input mute circuit. This circuit disconnects the non-inverting inputs when the supply voltage drops below ±6 V, while the amplifier still retains its DC operating adjustment. The circuit features suppression of unwanted signals at the inputs, during switch-on and switch-off.

The mute circuit can also be activated via pin 2. When a current of 300 yA is present at pin 2, the circuit is in the mute condition.

----------------------

Jeg tror du skal bruge en seriemodstand ifm. din mutespænding - dvs. læg > 6V negativ spænding over xK modstand, så der trækkes minimum den anbefalede strøm på ben 2 - så klapper dyret i (den interne 4K er nok lidt sikkerhed).

Venlig hilsen Finn

Reply to
Finn

Hej alle der giver svar med

Mit problem er at jeg har lavet et print og lagt pin 2 til 0V (køre split supply) og forstærkeren fungerer ikke. Jeg løftede så pin 2 og så køre den som den skal, men jeg fatter som sagt ikke rigtig hvad der står i databladet.

--
Mvh Max
Reply to
Max

Max, du kan se et eksempel her..

formatting link

Venlig hilsen Finn

Reply to
Finn

Hej Finn

Ok, men de bruger jo mute, det skal jeg ikke, jeg fandt også lige selv et eksempel på side 4 her

formatting link
der bruges også split supply og mute, men det ser ud til at lader man pin 2 hænge frit, ja så er mute ude af drift og forstærkeren køre pænt.

--
Mvh Max
Reply to
Max

Max skrev:

Hvis pin 2 er til 0V løber der en strøm fra Vp+, og kredsen er der med muted. Pin 2 skal da være flyden (NC)for ikke at være muted. Den bedste metode at mute kredsen på et at trække pin2 til 0V.

--
Hilsen Mikkel Lund
"Sund fornuft, har aldrig stoppet en tosse"
 Click to see the full signature
Reply to
Mikkel Lund

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.