Kontakt

Hej med jer,

Er ikke den store elektronik ørn så jeg prøver og se om ikke en af jer kan løse mit lille problem.

Jeg har et gammelt og et nyt system der skal arbejde sammen.

På det nye system (A) har jeg en enhed som bliver tricket ved at et kredsløb bliver lukket. (A) har 2,7v og 1mA ud på + udgangen og får så det samme ind på - indgangen.

Den nye tricker til (A) har en pontiale fri kontakt som simpelthen lukkes når (A) skal trickes. Alt i sin skønneste orden. Det nye system trickes altså ved en simpel kortslutning.

Den gamle tricker (B) virker anderledes. Den har et lukket kredsløb med 470 ohm og når den så skal tricke så kommer der yderligere modstand. Det er fordi det gamle system har konstant 12v i kredsløbet og 15mA. Når så der skal trickes så smides der lige ekstra modstand på således kredsløbet kommer ned på 4mA hvilket er det der tricker.

Så jeg skal altså have lavet en lille sag som kortslutter kredsløb (A) når kredsløb (B) siger fra 470ohm til ca 2.2Komh. I kredsløb (B) er der ingen strøm pt. men jeg har mulighed for at tilfører 12v hvis det ikke kan lades sige gøre at det styres via de 2,7v der allerede er i (A).

Nogen der har et simpelt bud jeg kan bruge?

Mvh Jens G

Reply to
Jens Gotthardsen
Loading thread data ...

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.