Kan det laves?

Hej!

Jeg har lige købt en helt ny videomaskine-en prosonic Når jeg har lavet en optagelse af et program kan jeg ikke se det,fordi billedet flimrer.(?) Den har fungeret fint i en måned men nu strjker den. Jeg har tjekket og købt nye videobånd, for at se om det var båndene det var galt med. Det sjove er at jeg sagtens kan se de videoer,jeg optog før det gik galt med videoen. Jeg har garantibeviset,men jeg vil lige spørge om det kan fixes herinde? Thanx:)

Mvh I8NY "Dare you question my integretorr?!"Cartman

formatting link

Reply to
I8NY
Loading thread data ...

"I8NY" wrote in news:bk8dbm$mnn$ snipped-for-privacy@sunsite.dk:

Det ville være idioti at pille ved den selv, når der stadigvæk er garanti på den. Ned til service med den og husk at få tilbageleveringsdatoen skrevet på garantibeviset (så garantien bliver forlænget).

--
Venlig hilsen,
Søren
 Click to see the full signature
Reply to
Søren

"Søren" skrev i en meddelelse news:Xns93F92E3E35625o8oLOOKatHOMEo8o@212.242.40.196...

...så garantien bliver forlænget ??? Kan du forklare nærmere ?

Kenneth

Reply to
Kenneth N. Rasmussen

Der gælder samme regler for en reperation som for et nyt produkt. Dvs. hvis du af en eller anden grund får sat en ny motor i din 8 mnd. gamle vaskemaskine, er der stadig 2 års garanti på motoren, men kun 16 mnd tilbage på resten af maskinen.

- Lars

Reply to
Lars Kristensen

Hej

Ligeledes kan man forlange at få reklamationstiden forlænget med den tid det tager at få lavet tingene.

Og husk nu på at der ikke findes noget der hedder garanti i købeloven, det hedder reklamationsret. Hvis man ser ordet garanti, ja så har man krav på at få en skriftlig erklæring på hvad sælgeren mener med garanti, og for at må bruge ordet garanti, ja så skal han stille dig væsentligt bedre end købeloven gør.

Mvh Max

Reply to
Max

Hej NG

Reply to
Erling Nielsen

"Erling Nielsen" skrev i en meddelelse news:4kS9b.452$L snipped-for-privacy@news.getnet.dk...

Surt for dem der laver TV, jeg husker fra min tid på skolebænken at mange fejl giver "intet billede" Og nu høre jeg så til dem der reparere forstærkere, de fleste af dem kommer ind med "ingen lyd" da protectionkredsløbet lukker ned for udgangen hvis der er fejl i forstærkeren. Jeg havde en i dag hvor det var inputvælgeren der var defekt, men en blæst udgang (som er væsentlig dyre at lave) ville give den samme oplevelse for kunden.

Det der står i brancheforeningens vejledning til købeloven er at det skal være samme fejl, ikke kun samme fejlbeskrivelse.

Kenneth

Reply to
Kenneth N. Rasmussen

desværre er det som jeg har beskrevet iflg, forbrugerstyrelsen, da kunden ikke kan se forskel på om det er det ene aller det andet der er stået af, men kun at fejlen er den samme. Eks. en video laver båndsalat, dette kan der være mange grunde til, men hvis videoen bliver repareret for dette, er det 5 års forældelses frist på denne fejl. Jeg har efterfølgende spurgt en der er anstat som sælger i tv branchen om han kendte til denne regel, og det gjorde han men havde også fået besked på at der ikke var mange forbruger der kendte til den og derfor skulle der ikke reklameres for denne. Vi kan ikke diskutere rigtigheden i reglen om den skal bruges ved reparationer da vi alle ved at fejlen højst tænkelig vil opstå igen.

kommer

der

Reply to
Erling Nielsen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.