Mp3 afspiller virker ikke...

Kære Ng.

Jeg har købt et Olympus M:robe 100 h GB mp3 afspiller. Men der er noget galt, for når jeg overfører flere mp3 filer over på den adgangen går hele computeren i død. Skærmen bliver nærmest fråset fast. og jeg kan ikke bevæge musen, jeg bliver nød til at restarte den.

Er der nogle der kunne have en ide opm hvad der var galt eller hvad jeg gør galt. Det skal lige siges at det er nr 2 afspiller jeg får den anden sendte vi tilbage fordi den gjorde det samme...

Mvh simon

Reply to
simon
Loading thread data ...

Hej Simon,

Du skriver det er din computer der går i stå. Det kan tyee på: 1. MP3 afspillerens drivere passer ikke til dit OS. 2. Din computer er i stykker. 3. Din OS er i stykker.

Prøv at være mere specifik, hvilket OS benytter du etc. Og så stil spørgsmålet i dk.edb.hardware da det høre mere hjemme der, og du med større sandsynlighed får et mere uddybende svar der.

-- Jacob

Reply to
Jacob Lindquist

Spørg forhandleren eller support hos Olympus google f.x. med "olympus mp3 problem" skift firmware spørg i en software gruppe

Bo //

Reply to
Bo Bjerre

Det kan ikke være min computer for den virkede med min gamle mp3. Hvad betyder OS?

Mvh simon.

Reply to
simon

stykker.

Operating System! - Men spørg nu i en relevant gruppe ;) - Denne gruppe er om hvordan man f.eks. bygger en "dims" - eller hvordan man reparer den, så medmindre din plan var at åbne din mp3-afspiller og lodde i den, så er det ikke så relevant her!

Brian

Reply to
Brian Lund

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.