Hjælp til fejl på computerskærm.

Hej

Har en computerskærm, som jeg synes reagerer underligt. Hvis jeg tænder den uden noget signal på, så kan den stå med 'prøvebillede'* på i mindst 5 minutter. Hvis jeg kobler skærmen til en computer, så forsvinder billedet meget hurtigt, jeg når dårligt nok at se der er billede på. Hvis jeg slukker og tænder skærmen igen, så kan jeg kortvarigt se billedet på skærmen. Dette er afprøvet for VGA og DVI og reaktionen er den samme.

Umiddelbart ville jeg ikke tænke lytsyge med den reaktion, men er jeg galt på de? Skærmen er en BenQ i Dell forklædning.

  • Prøvebillede: En firkant , hvor der er bjælker med grundfarverne samt hvid og info om hvilket input der er aktivt.
--
Uffe
Reply to
Uffe Bærentsen
Loading thread data ...

Den 04-11-2012 23:25, Uffe Bærentsen skrev:

uden at kloge mig tænker jeg lige kontrolkredsløb der ikke detekterer tilsluttet signalkilde. For det er vel ikke computeren den er gal med? har du prøvet skærmen på anden pc?

mvh Erik

Reply to
Erik

Uffe Bærentsen udtrykte præcist:

Står pc'en til en høj opløsning, skærmen ikke kan klare?

Gør den det samme under boot, eller hvis du går i bios; der er opløsningen jo minimal, 680*480 eller deromkring.

--
Husk kørelys bagpå, hvis din bilfabrikant har taget den idiotiske  
beslutning at undlade det.
Reply to
Leif Neland

Den 05-11-2012 12:22, Leif Neland skrev:

Skærmen kan klare opløsningen.

Det er det samme under boot.

--
Uffe
Reply to
Uffe Bærentsen

Den 05-11-2012 01:34, Erik skrev:

Afprøvet på 2 computere med samme resultat. Computer 1: Skærm afprøvet med både VGA samt DVI Computer 2: Skærm afprøvet med VGA Resultatet altid det samme. Kontrolkredsløbet detekterer netop signalkilden og viser den kortvarigt.

--
Uffe
Reply to
Uffe Bærentsen

Den 11/4/2012 11:25 PM, Uffe Bærentsen skrev:

Går skærmen helt ud, eller bare på stand-by? Jeg tænker at hvis den går helt ud, så kan det sagtens være en lyt der fejler i strømforsynings-printet.

Hvis du har garanti på skærmen, så skal du selvfølgelig bruge den, men hvis ikke, så alt afhængigt af din elektronik erfaring kan du enten selv begynde at kigge og måle dig frem indeni, eller overlade det til en der kender lidt mere til det.

Hvis skærmen kun går på stand-by vil det være oplagt (jeg ville i hvert fald) at starte på "styre-printet" i stedet for PSU.

Hvordan at problemet er opstået kan også have relevans til sagen, men da du ikke skriver noget om hvordan det er opstået, kan det være svært for mig at danne en billede af situationen.

Håber at det kan være til hjælp.

Nicolai

Reply to
Nicolai Clemmensen

Den 12/4/2012 12:32 AM, Nicolai Clemmensen skrev:

Wow.. Det der med at skrive går vist rigtig godt for mig i dag... Not! Håber at du kan tyde meningen bag mine hieroglyffer :)

Reply to
Nicolai Clemmensen

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.