DC/Ac inverter

Hej freaks.

Jeg er ved at strikke en "dyrelogger" sammen, som kan måle på hvilke tidspunkter dyrene passerer et bestemt sted. Til dette har jeg bygget en fotosensor sammen med nogle relæer og en R/I converter, så jeg får fuldt udslag (20 mA) ud på en gammeldags skriver. Jeg vil gerne bruge denne, da jeg gerne vil tidsbestemme hvornår dyrene passerer min fotocelle. Alt er egentlig som det skal være, men min gammeldags skriver kører på 220 volt og jeg har derfor brug for en 24 V DC inverter som inverterer til 220 V. Skriveren bruger sikkert ikke mere end 10 W, og dem jeg kan finde på nettet er på 150 W og opefter, og ligeledes er prisen. ( Ca 500 bobs) og det er jeg lidt for nærrig til at give. Ved man hvor man kan finde små DC/ AC invertere til små penge.

Alternativt kan man måske give mig en anden løsning på hvordan jeg tidsangiver en handling. ? Det er vigtigt at enheden skal være "mobil", dvs. uden for 220 V. rækkevidde.

Mvh

Jesper Schack

Reply to
Jesper & Jeanette
Loading thread data ...

Hej Jesper

Et alternativ kunne være at finde en gammel billig skriver der registrere fugtighed, der sidder der papir på en trommel der er trukket af et urværk, den bruger en uge om en omgang, den må kunne modificeres til dit formål.

Mvh Max

Reply to
Max

det lyder som en jæger, der ikke gider sidde vente på byttet kommer og derfor vil logge dens daglige færden på stedet

--
Calle
Reply to
Calle.

Så var det da nemmere med en maskinpistol med snubletråd :-)

--
Jens       callto://jensep

Boycott Shampoo  -  Demand REAL poo!
Reply to
Jens Petersen

Ja så får vi også bugt med spejderne!

--
  Regards Flemming Frandsen - http://dion.swamp.dk
  PartyTicket.Net co founder & Yet Another Perl Hacker
Reply to
Flemming Frandsen

og weekendsoldaterne :-)

Rådyrene hopper sikkert over alligevel.

--
Leonard
http://lam.dk/casemod
Reply to
Leonard

Hov hov, så stopper vi ;-)

Brian

Reply to
Brian Lund

Leonard skriver:

Ja, netop - voksenspejderne.

Klaus

--
Se på http://www.modelbaneeuropa.hadsten.dk
det er Modelbane Europas hjemmeside
 Click to see the full signature
Reply to
Klaus D. Mikkelsen

Næ, nej. Jeg er godt nok jæger, men bor i et skovområde ( Hvor der ikke må drives jagt ), og vi er meget plaget af netop rådyr, som æder alt i vores have lige fra Rhododendrum til navrhække. Tillige fejer bukkene alle småtræer i området i stykker, så det er ved at være en dyr fornøjelse i planter og træer. Alle skræmmemidler virker ikke. ( Hjortetaksolie, menneskehår, lyssensor osv.) Hvis de så bare kunne blive oppe i skoven og spise sig mætte der ville det være fint. Når jeg har fundet ud af tidspunktet de kommer vil jeg evt. sætte en lydgiver på fotosensoren for at skræmme dem væk, men skal lige have fundet ud af om de er meget nat-aktive, inden jeg forstyrrer naboerne.

Den skriver jeg har i forvejen er også med papirrulle, men desværre på 220 V.

----- Original Message ----- From: "Calle." Newsgroups: dk.teknik.elektronik Sent: Thursday, November 20, 2003 11:41 PM Subject: Re: DC/Ac inverter

Reply to
Jesper & Jeanette

ja det sker automatisk, med maskingeværet ;-)

--
Calle
Reply to
Calle.

har du hørt om et vildthegn

--
Calle
Reply to
Calle.

Godt så. Skal vi ikke bare sige at vi glemmer det. ! Tak for de promte og fyldestgørende svar.

Reply to
Jesper & Jeanette

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.