baterilevetid

En AVR + LED trekker max 70 mA. max. 35 mA "gjennomsnittelig" Jeg ser på muligheten for bateridrift. Den som skall kjøpe og skifte batterier, har ingen forstand på baterikvalitet, og kjøper det som er billigst på "lavprisforretningen. Hvor lang "levetid" kan jeg rekne med for AA eller AAA?

HM

Reply to
Harald Mossige
Loading thread data ...

Hej Harald

Den er da for simpel, prøv da, det kan jo ikke tage ret lang tid at afgøre.

--
Mvh
Max
Reply to
Max

Den 10.04.2011 20:14, skreiv Max:

Det vill ta lang tid; Jeg må gå til innkjøp av noen baterier av "lavpris kvaliteten", for den har jeg selvsakt ikke i huset selv"

Jeg tenkte meg at "noen" hadde noe praktisk erfaring, og var istand dil å gi et kvalifisert gjett.

HM

Reply to
Harald Mossige

Mener at have set at de bedste Alcaline-batterier har ca samme kapacitet (Ah) som de bedste NiMh-celler i tilsvarende størrelser (2500mAh og 1000 mAh), men jeg hører da gerne om resultatet af dine tests.

De næstbedste og meget billigere batterier er f.eks de gule alcaline fra Ikea og de blå fra Aldi. De har tæt på samme kapacitet men er ikke så ensartede som dem der er kendt fra diverse reklamer og så er de meget billigere i det lange løb.

F.eks. gjorde Ikeas batterier sig positivt bemærket i test i en af de ugentlige gratisaviser for et år eller to siden (Søndagsavisen?) hvilket bekræftede min egen oplevelse af dem.

Elles går jeg i en stor bue udenom de fleste andre der ikke er mærkevarer, f.eks Duracell, Varta, Hellesens eller GP - selvom de fleste andre batterier nok alligevel kommer fra en af de ovennævnte mærkers fabrikker, og så er jeg henne ved at tro kan flytte bjerge.

/Lars

Reply to
Lars Peter Larsen

=E5

r

Hej Harald

AA 2000mAh

AAA 700mAh

G=E5 efter:

formatting link

Reply to
Glenn

Takk.

700 mA / 35 = 20 timer. Ikke brukbart. 2000 mA / 35 = 57 timer = to døgn. Heller ikke brukbart. Da jeg erkjenner at "brukeren ikke har forutsetning til å "velge" baterier, anser jeg at bateridrift ikke kan brukes.

HM

Reply to
Harald Mossige

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.