Ændring af forstærker

Hej.

Jeg har en stor Dynacord PA forstærker. En PM2600 Kan ses her:

formatting link

Datablad findes i menu'en i venstre side af skærmen.

Den vil jeg gerne have ændret lidt på, så man med en knap kan forbigå det elektroniske delefilter. Det skal bruges i forbindelse med små jobs, hvos man kun skal have to højttalere på. Det skal altså kun være den ene del af forstærkeren der behøver at være aktiv, men den skal tilgengæld så spille i hele frekvensområdet, og ikke afskære de nederste 110hz.

Er der nogen, der kan hjælpe med et diagram over den, så jeg kan finde delefiltret og 'overrule' det ?

--
Benny Nissen
www.bennynissen.dk
Reply to
Benny Nissen
Loading thread data ...

Hvis den er lavet som jeg tror, s=E5 kan du ikke nemt g=F8re det. For s=E5 ligger det hele i en prefabri processor. Hvis de er for dumme skal du s=E5dan set bare finde der hvor frekvensomskifteren sidder, for det ser jo ud til at filteret sidder lige f=F8r. Hvis den er processor opbygget, s=E5 vil jeg n=E6sten sige drop det, med mindre de to trin kan kobles sammen.

=C5ben skidtet og lav lidt re og kom med et diagram :-) s=E5 skal jeg nok svare lidt bedre.

Mvh Klavs.

Benny Nissen skrev:

g=E5

ren der

Reply to
klaro

"Benny Nissen" skrev i en meddelelse news:442d1671$0$67262$ snipped-for-privacy@dreader2.cybercity.dk...

Hvis man kan stole på blokdiagrammet på side 1 af

formatting link
så er det bare at skifte ledningen fra midterbenet af "lo-level control"-potentiometret til midterbenet af "Level B"-potentiometret.

Så spiller bas-forstærkeren hele frekvensområdet.

Det har så også den fordel at hvis man kommer til at skifte kontakten ved en fejl, så får bashøjttaleren det fulde område, hvilket den ikke tar skade af. Derimod kan mellemtone/diskant måske ikke tåle bassen.

Leif

Reply to
Leif Neland

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.