Rail to rail op amp

Zna netko di mogu u zg kupiti neki rail to rail op-amp(normalno cim jeftinije:)? Jedini zahtjev je rail to rail(radi ce na audio frekvencijama i s napajanje +5V). U farnelu imaju puno jeftinih, ali niti jednog nemogu naci kod nas, a neda mi se opet cekati mjesec dana da dode.

Reply to
Fire
Loading thread data ...

U farnelu neces cekat mjesec dana nego od prvog ponedjeljka 7 dana...dakle narudjbe se salju u ponedjeljak (primaju se cijeli tjedan....akumuliraju do ponedjeljka u 12h i onda salju) i u pravilu roba dolazi u prvi petak ili ponedjeljak nakon narudjbe.

Reply to
Kresimir Pecnik

Vec sam bar 5 puta narucio preko altpro i nikad nije doslo tako kako velis. Prosjek je malo manje od mjesec dana. Kod microdisa sam uvjek cekao 7dana(ali su skuplji i vise ne uvoze od farnela).

Reply to
Fire

Hm, to se u principu dogadja samo kod robe koju Farnell trenutno nema na lageru. Dakle, il je bila narucena neka ezoterija ili jednostavno vise nisu imali na lageru. Inace meni, ako narucim robu u ponedjeljak u petak mi stigne, osim ezoterije...to stize dosta kasnije.

Reply to
Kresimir Pecnik

LM 358 Chipoteka - 1.5 kuna

Reply to
Svemirko

Ma to sam i ja pomislio al veli covjek da mu treba za audio, a LM358 ima jedinicno pojacanje na 1MHz sto znaci ako zelis 10x pojacanje i fazno osiguranje 45 stupnjeva dobijas max frek. 10kHz :-)

Reply to
Kresimir Pecnik

Kolko gledam data sheet i simulaciju, on se moze spustiti do gnd, ali nemoze ici do +. Po simulaciji ide do +4V s +5V napajanje. Mozda realan sklop ne odgovara simulaciji.

Reply to
Fire

Dovoljno je jedan 1MHz(i manje), jer mi treba za pojacalo koje ce tjerati subwoofer.

Reply to
Fire

Sve sto sam naruciovao je pisalo na stranici da imaju na skladistu. Meni se dva puta dogodilo da je odma doslo(tj u roku), a ostalo se cekalo od 3 do 5tjedna(s time da jednu diodu(brza, 200V,30A, nije bas neka egzotika cekam pola godine:).

Reply to
Fire

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.