kontakt sprej

Dakle, trebao bi kupiti kontakt sprej da osposobim jedan konektor na skuteru koji je dosao u kontakt sa antifrizom pa je vodljivost struje slaba. Gdje da nabavim taj sprej u blizini Maksimira, ZG? I kolika je otprilike cijena takvog spreja?

Hvala

Reply to
AR_33
Loading thread data ...

Reply to
gamba

Hm. Jel jos uvijek u kontaktu s antifrizom ili je samo kordirao konektor. Tih sprejeva imash u Chipotevi, ali ja ti preporucam WD - 40 :)). Taj sprej je ljek za sve

--
Pero(KLicov),makni SPAM za reply
kaciga glavu cuva, a sta cuva kacigu?!.?
Reply to
Pero

Ocistio sam ga stapicima za usi s alkoholom kad se to desilo (prije 30 dana). Prvih 2-3 dana mi je radio gadne probleme, a onda, narednih 3 tjedna je radio kako treba (700-800km!). Nakon 7 dana stajanja u garazi opet poceo zajebavat. Otvorio sam konektor i opet ga ocistio alkoholom sa stapicima za usi i ovoga puta nasprejao sa WD-40. Vidjeti cu kako ce se sad ponasati.

Inace, kontakti nisu bili hrdjavi (mozda vrlo malo), ali nisu bili niti kao novi - na stapicu za usi je bilo malo prljavstine kad sam kontakte obrisao.

Anyway, hvala na savjetu.

Reply to
AR_33

Cuo sam da se wd-40 tako zove jer je uspio iz 40-og pokusaja?

lol

Reply to
BladeRunner

bas sam sad htio provjerit jel zna tko ;))

zamisli da im nije islo pa da su iz nekog..recimo...11423-eg puta...

;)))

"BladeRunner" wrote:

Reply to
.:.:. igor_sb .:.:.

Da, WD je Water Displacement, a 40 je redni broj formule po kojoj su krenuli u proizvodnju. Formula nije mijenjana vec 50 godina.

--
Pozdrav, Tomislav.
__
 Click to see the full signature
Reply to
Tomislav SUFLAJ

Nista cudno da formula nije mijenjana vec 50 godina kad su jedva uspjelu s tom kakvu imaju:))))))))))))))))

Reply to
BladeRunner

ElectronDepot website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.